• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 14 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Duminică , 27 Mai , 2012

Zamfir Ciceu Candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Maramureş

Dragi maramureşeni,
 

Candidez la preşedinţia Consiliului Judeţean Maramureş pentru că şi eu, la fel ca dumneavoastră, m-am săturat de felul în care a fost condus judeţul nostru timp de patru ani.

Acum patru ani vi se promitea că veţi trăi bine, că noua conducere a Consiliului Judeţean va lucra doar în interesul maramureşenilor, că va aduce fonduri guvernamentale pentru dezvoltare judeţului.

Priviţi în jur! În Maramureş nu s-a început nici un proiect major de investiţii! Nu s-au finalizat nici proiectele începute cu mulţi ani în urmă. Conducerea judeţului nu s-a opus atunci când s-au desfiinţat spitale şi s-au închis şcoli, când s-au tăiat banii din salariile şi pensiile dumneavoastră. Conducerea portocalie a ascultat docilă doar de comenzile celor de la centru, nu de vocea şi problemele dumneavoastră.

În locul promisiunilor frumoase, aţi primit justificări, explicaţii, amânări, vorbe goale, ignoranţă şi aroganţă. Ei şi-au văzut de propriile interese, de propriile afaceri. Ei s-au îmbogăţit, românii au sărăcit. Ei şi-au construit castele, românii şi-au pierdut casele şi locurile de muncă. Ei au sfidat şi-au umilit. Ei trebuie să plece!

Colegii mei din cele trei partide care formează Uniunea Social Liberală m-au învestit cu încrederea şi sprijinul lor şi vreau să fiu demn de această onoare. Şi mai vreau să-mi pun priceperea, expertiza profesională şi buna credinţă în slujba acestui judeţ.

Sunt avocat şi nu-mi voi permite niciodată să fac promisiuni fără acoperire. Pentru mine, ca om al legii, un asemenea gest ar fi dezonorant. Eu pot însă să promit că mă voi bate pentru Maramureş aşa cum m-au învăţat părinţii şi dascălii mei, aşa cum am pledat de atâtea ori în instanţă: cu legea în mână şi cu credinţa în Dumnezeu. Şi cu speranţa că împreună vom da Maramureşului o faţă nouă.

Mă bazez pe sinceritatea şi inteligenţa maramureşenilor, pe demnitatea şi onestitatea lor şi pe dorinţa tuturor de schimbare.

Vă aştept la vot pe 10 iunie, cu credinţa că votul dumneavoastră poate schimba lumea.

 
Cu aleasă consideraţie, Zamfir Ciceu Candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Maramureş

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.