• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 17 Aprilie , 2012

Zamfir Ciceu, lansat în Bucureşti

Recent, a avut loc în Bucureşti Congresul USL la care au participat copreşedinţii Uniunii, liderii PNL, PSD şi PC, Crin Antonescu, Victor Ponta şi Daniel Constantin. Între cele dezbătute a avut loc şi lansarea candidaţilor la primării, reşedinţă de judeţ, sau la conducerea unor Consilii Judeţene. Din Maramureş a fost şi Zamfir Ciceu, candidatul USL Maramureş la preşedenţia Consiliului Judeţean. El este singurul candidat al PC pentru o astfel de demnitate.

 

Zamfir Ciceu, de profesie avocat, vicepreşedinte al PC Maramureş, a avut o intervenţie de la tribuna Congresului în momentul prezentării candidaturii sale. Ciceu şi-a prezentat strategia de campanie şi principalele sale ţinte electorale. Cei trei piloni pe care este construită campania sa. Primul dintre ei este consolidarea „opoziţiei unite”.

„Suntem cu două luni înainte de alegerile locale. Faptul că ne aflăm aici împreună cu partenerii noştri de la PNL şi PSD spune un singur lucru: suntem mai puternici şi mai uniţi ca niciodată. Împreună vom câştiga alegerile”, a spus Ciceu.

Alegerile locale sunt a doua ţintă a candidatului conservator, respectiv victoria în data de 10 iunie.

„Bătălia pentru locale nu va fi deloc uşoară. Adversarii noştri nu se vor da în lături de la nimic. Ştim asta cu toţii. Aşa cum n-au avut nici o limită în ultimii ani, sfidând legile, cutumele şi orice bun-simţ, nu vor avea nici în campanie. Deşi suntem la alegerile locale, bătălia este una naţională. Şi nu luptăm doar pentru un primar sau un preşedinte de Consiliu Judeţean, luptăm pentru ca USL să câştige”, a spus Ciceu.

Al treilea pilon al campaniei sale este centrat pe alegerile generale.

„Alegerile locale vor fi piatra de temelie în pregătirea alegerilor parlamentare. Atunci se va decide drumul pe care o va lua România”, a mai spus Ciceu.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.