• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Duminică , 11 Martie , 2012

Viitorul social democraţiei sună bine / Cosmin Drulea, preşedinte TSD Maramureş

 

Reporter: Despre acţiunile organizaţiei de tineret?
Cosmin Drulea: La nivelul organizaţiei de tineret am avut foarte multe activităţi. Ultimul dintre ele a fost „Balul balurilor”, un proiect realizat împreună cu liceeni băimăreni. Iar elevii care au organizat acest bal ne-au cerut sprijinul. I-am ajutat cu drag, deoarece scopul nostru, ca şi organizaţie de tineret, este de a sprijini tinerii în iniţiativele pe care le au. Eu sunt interimar la conducerea organizaţiei de tineret, iar în această perioadă împreună cu colegii mei am înfiinţat organizaţii de tineret în judeţ, acolo unde nu am avut. De asemenea, am reinventariat organizaţiile existente. Pot spune că acoperim 70% din organizaţiile PSD din judeţ, ca şi organizaţii de tineret, iar ce m-a interesat cel mai mult, au fost oraşele. Am dorit neapărat să avem organizaţii de tineret în toate oraşele maramureşene. Am reuşit să facem organizaţii în Şomcuta Mare, Ulmeni, Borşa. După alegerile din TSD Maramureş vom organiza a doua ediţie a concursului de istorie. Va urma concursul de muzică cu liceeni şi problemele legate de campania electorală.
Rep.: Cum încercaţi să atrageţi tinerii?
Cosmin Drulea: Ultimul aspect este foarte important şi rolul nostru, în primul rând, este de a ne adresa segmentului de tineri. De aceea, am hotărât că vom susţine orice proiect al tinerilor din Baia Mare, indiferent că sunt elevi sau studenţi, ori tineri care activează în alte domenii. Am susţinut toate campaniile în care am fost implicaţi, inclusiv în Campania anti-drog, alături de tinerii liberali şi conservatori.
Marea noastă durere este că nu avem o sală potrivită pentru concerte, pentru activităţi de orice fel. Casa de Cultură a Sindicatelor este singura sală, dar nu oferă nici o condiţie. Vom demara un proiect cu Clubul elevilor pentru rezolvarea acestei probleme. Trebuie să sensibilizăm cumva autorităţile, CJ, Primăria de durerea noastră şi de faptul că sala de la Casa de Cultură se degradează. Nu este posibil ca un astfel de edificiu să fie în starea de acum. Dacă o lăsăm aşa, în câţiva ani devine o ruină.
Rep.: Despre implicarea în campania electorală care se apropie?
Cosmin Drulea: Legat de campania electorală, ne vom face datoria aşa cum s-a întâmplat în campania de la alegerile parţiale din Colegiul 2. Noi ne-am implicat şi am avut un aport foarte mare la obţinerea victoriei. Au fost foarte mulţi tineri. La fel se va întâmpla şi la campania de la locale.

Noi sperăm ca şi din cadrul organizaţiei de tineret să fie desemnaţi candidaţi persoane serioase care pot să muncească în echipă şi care vor dinamiza un pic lucrurile la nivel de Baia Mare. Nu spun că nu sunt persoane tinere la nivel de CL şi CJ, dar cred că sunt prea puţine.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.