• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 21 Mai , 2012

Vasile Dorin Paşca, Candidat independent la funcţia de primar al oraşului Baia Sprie

DRAGI CONCETĂŢENI,

 

Aşa, ca şi în anul 2008, vin în faţa electoratului oraşului Baia Sprie şi satelor aparţinătoare, Chiuzbaia, Tăuţii de Sus şi Satu Nou de Sus, în postura de candidat independent, la funcţia de primar al oraşului pentru alegerile din iunie 2012.

 

În primul rând, se cuvine să vă mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată atunci în 2008 şi să vă mărturisesc că fiecare zi din aceşti patru ani în care am fost primar al oraşului a fost pentru mine unică, fiecare în felul ei fiind o provocare, dându-mi motive permanent să-mi depăşesc capacităţile mele şi a echipei executive pentru ca cea de mâine să fie o zi mai bună.

Mai bună şi pentru mine şi pentru toţi cetăţenii pe care îi reprezint.

În unele zile am reuşit, în altele mai puţin, greutăţile fiind de multe feluri.

Pot să vă spun însă, după patru ani de mandat, că jurământul pe care     l-am făcut înaintea lui Dumnezeu şi a dumneavoastră la investitura în funcţia de primar este unul greu, dar am încercat să nu-l uit nici o clipă. Aducându-mi aminte mereu, că bunăstarea şi prosperitatea dumneavoastră şi a copiilor dumneavoastră este prioritatea pentru care am jurat.

Ştiu că în aceste zile candidaţii la funcţia de primar vă vor promite tot ceea ce vreţi să auziţi,   făcându-vă să credeţi că dacă ei vor fi aleşi, viaţa dumneavoastră se va schimba imediat în una mai buna, fluturându-vă prin faţa ochilor, promisiuni deşarte, nerealizabile. Analizaţi-vă puţin viaţa şi   gândiţi-vă de câte ori în viaţă vi s-a oferit bunăstare pentru nimic.

Niciodată. Întotdeauna a trebuit să munciţi singuri ca să vă creaţi bunăstarea pentru dumneavoastră şi pentru familia dumneavoastră.

Eu cred în capacitatea fiecăruia dintre noi de a-şi croi un drum mai bun în viaţa prin propriile lui forţe. Rolul pe care îl joacă primarul şi primăria este acela de a asigura condiţii optime ca aceste virtuţi să se poată manifesta liber, şi în condiţii de egalitate de şanse pentru toţi.

Cei care sunt avizi de putere confundă primăria şi calitatea de primar cu aceea de dictatori, cei care dansează astăzi, o zi, în piaţă, propovăduind numai lapte şi miere 4 ani, vor dansa pe banii dumneavoastră, asigurându-se că aceste două ingrediente le ajung lor.

Am auzit că unii candidaţi vor candida împotriva mea, dorinţa lor primordială fiind aceea de a mă înlocui.

Eu nu candidez împotriva nimănui.

Eu candidez, pentru că experienţa pe care am reuşit să o acumulez în aceşti ani cred că este necesară, cred acum mai mult decât acum patru ani că mi-am sporit capacitatea şi am dobândit abilitaţi şi cunoştinţe administrative necesare, pentru a vă putea fi de folos, atât dumneavoastră, cetăţenilor, cât şi oraşului Baia Sprie.

Acum patru ani m-aţi delegat prin vot să vă conduc aşa cum m-am angajat atunci, cu: RESPONSABILITATE, COMPETENŢĂ şi RESPECT.

Acum vă cer să aveţi încredere şi să-mi acordaţi şansa de a vă conduce mai departe 4 ani pentru a da CONTINUITATE actului administrativ început, EXPERIENŢA dobândită în acest timp poate fi folosită în crearea bunăstării dorite de fiecare.

Acţiunile pe care le-am întreprins în toată această perioadă şi proiectele pe care le-am început, îmi dau speranţa şi încrederea că viitorul, pentru toţi cetăţenii responsabili ai cetăţii Baia Sprie, va fi unul mai bun.

 

Mulţumindu-vă pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o, vă urez, multă sănătate şi noroc.

 

Vasile Dorin Paşca, Candidat independent la funcţia de primar al oraşului Baia Sprie

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.