• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 2 Aprilie , 2012

„Vârf la mninune!”

N-ai auzit de mult poveşti după care să daţi din cruci? I-auzi una! Vasile Ciolpan, primarul din Vişeu de Sus, a fost zilele trecute la Bruxelles, alături de alţi 33 de primari din Ardeal, la invitaţia europarlamentarului Norica Nicolai.

Înainte de a pleca, a lăsat ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local programată pe 30 martie. Ciolpan a aflat cu stupoare că aleşii locali n-au ţinut cont de programarea şedinţei şi au organizat o altă întâlnire extraordinară cu o zi înainte.

Trecând peste faptul că şedinţele extraordinare se organizează numai în anumite condiţii, când sunt probleme, consilierii au preluat toate proiectele de hotărâre pregătite de primar şi după ce s-au trecut iniţiatori, şi le-au asumat.

Partea penibilă a fost că n-au avut nicio justificare pentru proiecte, asta pentru că expunerile de motive au rămas la primar. „Problema tragică este că pedeliştii sunt susţinuţi de către domnul viceprimar şi de către PNL, care dintr-o dată au trecut de partea PD-L şi susţin o ilegalitate. Voi ataca organizarea acelei şedinţe. Au făcut-o extraordinară, doar aşa, să arate cât de grozavi sunt ei”, spune Vasile Ciolpan.

Chiar dacă i-au fost luate proiectele, primarul ne-a spus că data organizării şedinţei obişnuite pe care a convocat-o a rămas neschimbată, că sunt şi alte probleme în oraş care trebuie dezbătute. „După ce consilierii au trecut sala de sport la Şcoala nr. 1, am înţeles că acum doresc să rămână la Primărie, dar să fie totul gratuit. Deci este făcut totul în derâdere şi în bătaie de joc pentru oraş. Cum să suporte oraşul cheltuielile pentru oricine merge la sala de sport, din moment ce acestea se pot asigura fără probleme dacă sala este bine administrată? Problema este că în CL se asumă hotărâri doar politic, fără acoperire economică”, a adăugat Ciolpan.

Comentariile celorlalți

un emigrant pe 10.04.2012 la 00:49
Nu ati facut nimic decit sa furati si sa va inbogatiti. Nu sunteti in stare nici ss asfaltati cel putin strazile din viseu ne rupem masinile cind venim acasa. Vreti sa ne intoarcem sa aducem euro in viseu, sa investim aici, pentru ce? Va multumim mult, dar ne-am saturat de minciuni.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.