• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 9 Iulie , 2012

Vara schimbărilor

Unda de schimbări politice de la nivel central se propagă, încet, dar sigur, şi în Maramureş. După constituirea Consiliilor Locale şi a Consiliului Judeţean şi finalizarea negocierilor pentru posturile de vicepreşedinte, USL Maramureş trece la următoarea etapă a „caşcavalului”: deconcentratele.

 

Se spune că, pentru cedarea unui post de vicepreşedinte al CJ Maramureş, care, conform protocolului ar fi revenit pesediştilor, „premiul de consolare” este şefia a două deconcentrate importante: Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş, unde postul va fi ocupat de Ana Moldovan, şi Oficiul pentru Protecţia Consumatorului, post în care va rămne în funcţie Olivia Ardelean, soţia primarului de Tăuţii Măgherăuş, Anton Ardelean. Conform negocierilor iniţiale, PSD şi ACD împărţeau „fifty-fifty” posturile în deconcentrate, după ce liberalii şi-au menţinut postul de vicepreşedinte, PSD mai câştigă două posturi.

După această fază, urmează o bătălie şi mai mare, aceea pentru un loc de candidat la alegerile parlamentare. PSD trebuie, pe de o parte, să-şi onoreze o serie de „restanţe”, cum sunt cele faţă de Eugenia Godja şi Călin Matei. Pe de altă parte, s-a început migraţia înspre PNL. Se vorbeşte deja de nume importante din partid, care ar putea trece în barca liberală pentru un loc la alegerile din toamnă. Aşa că, se ascut şi mai tare săbiile...

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.