• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 31 Ianuarie , 2014

Valentina Elisei a devenit băimăreancă pentru doi ani

Săptămâna trecută, HCM Baia Mare a mai făcut o achiziţie de marcă. Valentina Ardean Elisei a semnat cu clubul băimărean pentru doi ani. Extrema stângă a echipei naţionale a fost liberă de contrat şi a ales Baia Mare dintre mai multe oferte venite din ţară.

 

Prezentarea oficială a fost făcută în prezenţa primarului de Baia Mare, Cătălin Cherecheş şi a managerului HCM, Liviu Bala

„Am toată încrederea că, prin modelul pe care îl va furniza întregii echipe, noua jucătoare a echipei se va câştiga în seriozitate, în profesionalism şi într-o abordare mult mai hotărâtă a tuturor competiţiilor în care acest club este angrenat. Cred că, prin ceea ce aduce în plus Valentina Elisei, putem să ne apropiem mult mai mult de obiectivele pe care le avem.

Primul pas este câştigarea campionatului şi a Cupei României. E ceva la care ţin foarte mult şi nu accept ca echipa să piardă vreun meci până la finalul campionatului. Dar ne gândim şi la Liga Campionilor şi la modul în care echipa se va manifesta în Cupa europeană. Aici dorinţa este una înaltă, aceea de a ajunge în primele patru echipe ale Europei”, a spus Cătălin Cherecheş.

El a mai spus că vor mai fi achiziţii importante, chiar dacă vor fi câte două jucătoare pe unele posturi.

 

Elisei a vorbit puţin. A spus că este mulţumită de cum a fost primită, apreciază galeria băimăreană şi speră să se integreze cât mai repede în echipa în care are multe prietene.

 
 

„Am toată încrederea că, prin modelul pe care îl va furniza întregii echipe, noua jucătoare a echipei se va câştiga în seriozitate, în profesionalism şi într-o abordare mult mai hotărâtă a tuturor competiţiilor în care acest club este angrenat. Cred că, prin ceea ce aduce în plus Valentina Elisei, putem să ne apropiem mult mai mult de obiectivele pe care le avem”.

Cătălin Cherecheş

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.