• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 13 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 20 Noiembrie , 2012

„Vă chem să fiţi alături de USL”

Candidez pentru funcţia de deputat în Colegiul uninominal nr. 5 (Borşa, Vişeu de Sus, Bogdan Vodă, Botiza, Ieud, Poienile Izei, Vişeu de Jos) şi am forţa necesară pentru a câştiga acest mandat. Candidez din partea Uniunii Social-Liberale (USL), singura forţă politică aptă să ofere soluţii la actualele probleme ale României. Candidez din partea USL- alianţa politică formată din PSD, PNL şi PC, la care s-a alăturat şi UNPR - care este un exemplu de responsabilitate faţă de viitorul acestei ţări.

 

Candidez pentru funcţia de deputat al Colegiului uninominal nr. 5 pentru că vreau mai mult pentru această zonă a Maramureşului voievodal, pentru administraţiile locale şi cetăţenii acestui colegiu. Sunt fiu al acestor meleaguri. Aici m-am născut şi am crescut, aici trăiesc şi aici îmi cresc copiii. Legăturile mele cu dumneavoastră, cetăţenii acestui colegiu, sunt durabile şi consolidate prin onestitate şi sinceritate. Stând aici, în mijlocul dumneavoastră, am reuşit să vă cunosc problemele. Ştiu care sunt nevoile oamenilor şi priorităţile administraţiilor locale din acest colegiu. Prin candidatura mea pentru funcţia de deputat mă pun în slujba comunităţilor pe care mă angajez să le reprezint cu responsabilitate în Parlamentul României.

 

În anii în care v-am reprezentat în calitate de consilier judeţean am învăţat că forţa oamenilor din Maramureşul voievodal stă în calitatea lor, în spiritul lor civic, în hărnicia şi inteligenţa lor, în puterea de a lua decizii înţelepte. Cetăţenii acestui colegiu au dovedit că ştiu să construiască în respect faţă de tradiţii, să aprecieze valorile, dar să şi critice atunci când e nevoie. De aceea vă chem să fiţi alături de USL, alături de Gheorghe Şimon- deputatul tău. Trebuie să strângem rândurile, iar la alegerile parlamentare din 9 decembrie să alegeţi bine, pentru binele vostru. Mizez pe simţul dumneavoastră civic, pe capacitatea de reflecţie, pe puterea de a decide înţelept. Contez pe votul tău! Contează pe mine!

 

Votând Gheorghe Şimon (USL) pentru Camera Deputaţilor, veţi avea şansa de a fi reprezentaţi în Parlamentul României cu cinste, eleganţă şi bun-simţ de un politician responsabil, onest şi preocupat de problemele comunităţii.

 
 

Gheorghe Şimon - candidat USL pentru funcţia de deputat

Gheorghe Şimon - poziţia numărul 2 pe buletinul de vot

Gheorghe Şimon - deputatul tău!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.