• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 28 Noiembrie , 2012

USL a redat românilor pensiile şi salariile furate de guvernarea PDL

Ceea ce mă deosebeşte de toţi contracandidaţii mei este faptul că partidul pe care îl reprezint a oferit acestui judeţ preşedintele Consiliului Judeţean în persoana lui Zamfir Ciceu.

Că a numit un subprefect, respectiv Pamfil Berceanu.

Că USL a redat românilor demnitatea şi speranţa zilei de mâine. Că a redat salariile bugetariilor şi a readus pensiile la un prag normal. Că alături de mine îl am pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, care este preşedinte al PC şi copreşedinte USL. Guvernarea PDL a condamnat agricultura românească şi a alocat cel mai mic buget pentru acest domeniu strategic. Anul 2013 va aduce o schimbare pozitivă la Ministerul Agriculturii şi al Economiei.

De aceste beneficii se vor bucura şi locuitorii din zona Sighet, cetăţenii din Maramureşul Istoric pe care îi voi reprezenta cu cinste în Parlament. Că USL are un program coerent de guvernare, care va fi aplicat în următorii patru ani. În ziua alegerilor, opţiunea maramureşenilor este simplă. Trebuie să aleagă între promisiunile concrete ale USL şi sărăcia şi jaful practicat de PDL, camuflat sub sigla ARD!

 

Cornelia Negruţ (USL), candidat Colegiul de Deputat 6, Sighet

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.