• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Duminică , 26 Februarie , 2012

UNPR Maramures se pregateste pentru alegeri

Presedintele filialei, Emil Ambrus, secretarul executiv al organizatiei, Mircea Dolha, liderii filialei, Liliana Moga si Liviu Bechis, au participat la o intalnire cu presa baimareana pe teme politice, dar si pentru a semnala ca noul sediu este functional si va fi unul din punctele de interes pentru alegatorii baimareni si din Maramures.

„Am fost in aceasta saptamana la Bucuresti, unde ne-am intalnit cu domnul Oprea, cu conducerea centrala a partidului. S-a dat startul pregatirii alegerilor locale. Am fost informati cum vom merge in alegeri. Ni s-a dat libertate sa negociem cu cei de la PDL conditiile de participare la alegeri. Evident, sunt precizari ale centrului de care trebuie sa tinem cont. Unde cei de la PDL au primari, noi nu vom pune candidati, in schimb, vom merge pentru consiliile locale pe liste separate. La fel, unde avem noi primari, nu vor depune ei candidatura la Primarie. Ne vom sprijini reciproc, iar la consilieri vom avea liste separate.

Mai urmeaza sa avem o discutie cu cei de la PDL pentru a vedea cine va avea candidat la Primaria Baia Mare. Ei sunt de acord sa ne cedeze noua aceasta candidatura. Pana acum ne-am inteles bine si sper ca sa se tina de cuvant. Cei de la PDL!”, a spus Emil Ambrus.

Liderul uneperist a spus ca si-ar dori ca organizatia pe care o conduce sa aiba candidat la Primaria Baia Mare.

 

„Avem oameni care ar putea candida cu succes la Primarie. In acest fel vom trage in sus si lista pentru Consiliul Local. Eu cred ca si in Baia Mare UNPR poate scoate trei-patru consilieri locali in orice situatie”, a mai spus Ambrus.

Pentru localitatile in care nici PDL, nici UNPR nu au primari, se va merge cu acel candidat care va fi mai bine pozitionat in sondajele care vor fi efectuate in perioada urmatoare.

O alta preocupare a liderilor UNPR este candidatura pentru presedentia Consiliului Judetean. O pozitie importanta si la care privesc si uneperistii. Legat de acest subiect, Ambrus a spus ca ar putea avea candidat, dar nu a dorit sa dea vreun nume. A spus doar generic, ca ar putea fi oricare dintre liderii prezenti la masa sau altii din multele nume cu greutate avute in evidentele filialei.    

 

 

„S-a dat startul pregatirii alegerilor locale. Am fost informati cum vom merge in alegeri. Ni s-a dat libertate sa negociem cu cei de la PDL conditiile de participare la alegeri. Evident, sunt precizari ale centrului de care trebuie sa tinem cont. Unde cei de la PDL au primari, noi nu vom pune candidati, in schimb, vom merge pentru consiliile locale pe liste separate. La fel, unde avem noi primari, nu vor depune ei candidatura la Primarie. Ne vom sprijini reciproc”. - Emil Ambrus

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.