• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 23 Iulie , 2012

Un referendum numit dorinţă!

USL Maramureş se pregăteşte pentru Referendumul din 29 iulie. Liderii celor trei filiale de partid, Mircea Ursache, Radu Ştef şi Cornelia Negruţ, au lansat un apel către maramureşeni pentru a veni într-un număr mare la vot. Cei trei politicieni au explicat ceea ce se vede şi la televizor, adică nimic nou sub soare.

 

Liderul PSD Maramureş, Mircea Ursache, crede că prezenţa la vot va fi pe măsura aşteptărilor.

„A readuce aminte cuiva de tot ce    s-a întâmplat în România, în cei opt ani de când preşedinte este Traian Băsescu, nu ar însemna decât să mai punem pe inimile fiecărui român încă un pietroi. Cred că cea mai mare confuzie care se face astăzi se referă la motivele pentru care a fost lansată procedura de suspendare. Toată lumea crede că aceste motive sunt de acum, de la instalarea acestui guvern. Nici vorbă! Vorbim de motive de suspendare de opt ani încoace. Încălcarea gravă a Constituţiei nu s-a produs în ultima perioadă, se produce de opt ani, sistematic.

Constituirea sistemului mafiot care a furat România, în Vămi, la Fisc…s-a constituit în opt ani, nu de când guvernează Ponta. Tăierea pensiilor şi salariilor, substituirea preşedintelui în locul guvernului au fost fapte care    s-au produs în anii preşedinţiei lui Băsescu, s-au adunat în coşul erorilor comportamentale, decizionale ale lui acestuia şi justifică procedura de suspendare”, a spus Mircea Ursache.

 

Legat de implicarea filialelor maramureşene în promovarea referendumului, cei trei lideri au afirmat că în toată această perioadă au avut loc întâlniri cu primarii celor trei partide, respectiv s-au făcut „instructajele” politice pentru ca prezenţa la vot să fie cât mai ridicată.

 

„În urma discuţiilor purtate cu primarii noştri, dar şi primari ai PDL, care apreciază ceea ce facem noi, credem că va fi o prezenţă bună la vot, mai ales în mediul rural”, a spus Radu Ştef.

Cornelia Negruţ a amintit de faptul că formaţiunile politice ale USL au trimis materiale cu privire la referendum în tot judeţul şi că se va continua în zilele care au rămas până la vot.

Mircea Ursache a mai spus că vor fi banere unitare, în toată ţara, cu acelaşi mesaj, şi că vor fi organizate şi două sau trei mitinguri în oraşele mari, poate chiar în Bucureşti.„Nu mitingurile sunt cele mai importante, ci mesajul care trebuie să ajungă la cetăţeni. În Maramureş trebuie să ne concentrăm pe Baia Mare şi Sighet. Aici am avut o prezenţă mai slabă la vot, întotdeauna. Dacă vom reuşi să avem în cele două municipii peste 55%, în fiecare, prezenţă la vot, cu siguranţă că în nordul ţării vom realiza procentele necesare” - Mircea Ursache.

Comentariile celorlalți

F Lenoir pe 24.07.2012 la 15:53
Le gros avantage du référendum est que les roumains vont enfin "signer leur diplôme" et dire au monde entier qui ils sont: soit des gens sérieux et démocrates, soit des falsificateurs, voleurs, contrebandiers, malfaiteurs, prostitués, complice de toutes les mafias, etc... En deux mots ils veulent vivre comme chez nous en Europe càd comme des gens civilisés, soit vivre comme de vrais roumain voleurs, gangsters, falsificateurs, misérables, etc...A vous de dire qui vous êtes car nous avons déjà de sérieuses suspicions que vous êtes dans le clan des infracteurs PONTA & Co...

Avantajul mare din acest referendum va fi pentru romani sa pus o stampile sub numele fiecare prin care sa va spun: cine sunteti pe romani: or sunteti adevarat oameni serios si democrat, sau sunteti o adunarea de hotilor, fraudurilor, infractori, prostituate, gangsteri mizerabil, mincinos, etc...Avem deja foarte multe suspiciune despre romani, cum sa vad in continuare in Bruxelles, Paris sau Berlin: niste infractori, criminali, hotile mare, condus de o mafia de hotilor de diplom, de putere, de bani european, etc...(grupul PONTA & Co). ASTEPTAM sa ved cine sunt intradevar ROMANII....
FL din LUXEMBOURG

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.