• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 26 Octombrie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 26 August , 2024

UACE, 16 ani de activitate în România

UAC Europe a împlinit în acest an 16 ani de activitate în România. În 2008, au început lucrările la prima fabrică din comuna Dumbrăvița, o investiție care atunci se cifra la circa 30 de milioane de dolari. Un an mai târziu, UACE avea deja circa 100 de angajați. Astăzi, marea familie UACE are peste 2700 de angajați în cele trei fabrici din Dumbrăvița, Tăuții-Măgherăuș și Medieșu Aurit.

16 ani de dezvoltare, succes și implicare, trei fabrici moderne, investiții de sute de milioane de euro, peste 2700 de angajați, sute de proiecte de implicare în comunitate. Pe scurt, acestea ar fi coordonatele unei povești de succes, începute în 2008 în Maramureș, când UACE a început construcția primei fabrici în comuna Dumbrăvița. De atunci, compania s-a extins, an de an, și-a mărit marea familie și a făcut pași spre dezvoltare, aducând prosperitate în zonă și devenind un investitor strategic nu doar în Maramureș, ci în întreaga zonă.

Astăzi, UACE a devenit sinonim cu succesul și implicarea. O companie care arată respect și recunoștință pentru angajați, dar și pentru comunitățile în care își desfășoară activitatea.

Angajații UACE au, pe lângă pachetul salarial competitiv, o serie de beneficii pe care alte companii nu le oferă și, în plus, au șansa dezvoltării profesionale într-un domeniu de top. UACE a fost, de asemenea, încă de la început preocupată de educație și perfecționare, așa s-au născut parteneriate durabile cu instituții de învățământ superior, liceal și profesional și Școala Profesională Dumbrăvița, un exemplu de colaborare între administrația locală, școală și mediul de afaceri.

De asemenea, UACE are un program complex de implicare în comunitate, în toate domeniile de activitate: cultură, religie, educație, sport, mediu etc, devenind un sprijin și un prieten al oamenilor din localitățile în care își desfășoară activitatea.

Sărbătoarea UACE este, de fapt, o sărbătoare a întregii echipe, a marii familii, care, de 16 ani, a construit, zi de zi, prin muncă, devotament și efort, această poveste de succes care continuă și în viitor, cu noi proiecte și investiții în cele trei fabrici din Dumbrăvița, Tăuții-Măgherăuș și Medieșu Aurit.

La mulți ani, UACE!

 

Săptămâna trecută, președintele ales al Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, a făcut o vizită-surpriză la fabrica din Dumbrăvița, în cadrul căreia a felicitat conducerea companiei pentru cei 16 ani de activitate în România și le-a oferit un tort, cu această ocazie festivă.

Universal Alloy Corporation Europe împlinește 16 ani de activitate în România, în care compania a continuat să se dezvolte constant, ajungând  la peste 2700 de angajați și trei fabrici în Dumbrăvița, Tăuții-Măgherăuș și Medieșu Aurit. Am spus mereu că UACE reprezintă una dintre cele mai importante investiții din județ și din regiune, fiind un factor de prosperitate și dezvoltare, care pune județul nostru pe harta unei industrii elitiste, cum este industria aeronautică. Reprezentanții conducerii executive sunt adevărați profesioniști, dar mai ales oameni cărora le pasă de angajați și de comunitățile locale în care își desfășoară activitatea. Am colaborat foarte bine cu conducerea UACE în toți acești 16 ani și îi asigur de sprijinul și prietenia mea și în viitor. Acum, la ceas aniversar, felicit întreaga echipă a UACE și le doresc să-și continue drumul spre dezvoltare și succes. Felicitări și mulțumiri UACE, pentru tot ceea ce faceți în Maramureș!”, a spus Gabriel Zetea.

Daniel Vărzaru, Development and Government Relations Director UACE, i-a mulțumit pentru surpriză, precum și pentru întreg sprijinul și prietenia din acești 16 ani: „Gabriel Zetea este parte a acestei istorii de 16 ani, indiferent de pozițiile ocupate, a fost un prieten și un sprijin în dezvoltarea companiei și de aceea doresc să-i mulțumesc atât personal, cât și în numele echipei UACE. Compania noastră a dorit, încă de la început, să se integreze în comunitățile în care își desfășoară activitatea și suntem parteneri și prieteni ai instituțiilor locale și județene, dezideratul nostru comun fiind acela de a aduce bunăstare, prosperitate și dezvoltare. În viitor, UACE își continuă investițiile și proiectele de dezvoltare care îi consolidează poziția de lider în industria aeronautică și vom rămâne, de asemenea, ancorați în problemele și prioritățile locale, vom rămâne aproape de oameni și de partenerii noștri locali, fiind cu toții o mare familie”.

 

 

     

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.