• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 20 Noiembrie , 2012

UAC Europe, o companie de top

Universal Alloy Corporation Europe este o societate competitivă, serioasă, responsabilă, profesionistă şi implicată în proiecte civice şi de responsabilitate socială. O demonstrează premiile şi confirmările primite de la instituţii de prestigiu şi locurile fruntaşe ocupate în topurile judeţene şi naţionale ale firmelor.

 

UAC Europe este o companie de top. La propriu. Recent, au avut loc două evenimente importante, care dau măsura valorii afacerilor din România: Topul naţional al firmelor şi Topul judeţean al firmelor din Maramureş. La ambele competiţii, UAC Europe a ocupat poziţia I la numeroase categorii.  

 

În toamna anului 1993, CNIPMMR a organizat, pentru prima dată în România, Topul Firmelor Private din România, un eveniment care recunoştea şi premia firmele private mici, medii şi mari. Evenimentul are ca scop principal stimularea celor mai eficiente întreprinderi din punct de vedere al profitului brut, cifrei de afaceri şi productivităţii, precum şi stimularea firmelor care s-au evidenţiat prin crearea unui mare număr de locuri de muncă, investiţii în dezvoltarea comunităţii locale şi promovarea tehnologiilor performante în IMM-uri. Clasificările sunt făcute pe baza informaţiilor oficiale privind situaţiile financiar-contabile.

Anul acesta, în realizarea top-urilor, a fost introdus un indicator complex, IPGA – Indicator de Performanţă Globală în Afaceri, calculat ca media ponderată a locurilor ocupate de o firmă în clasamentele naţionale, regionale şi judeţene după criteriile menţionate în continuare.

Pe baza informaţiilor primite de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (O.N.R.C.), pentru realizarea TOP-urilor au fost luate în calcul 621.054 societăţi comerciale care au depus bilanţul contabil pentru anul 2011.

Clasamentele au fost întocmite la nivel naţional, regional şi judeţean în funcţie de: performanţă globală în afaceri, productivitate, profit brut, cifră de afaceri, anul înfiinţării, CAEN, categorie firmă. În clasificarea firmelor (microîntreprinderi, întreprinderi mici, mijlocii şi mari) s-au utilizat: numărul de salariaţi, domeniul de activitate (codul CAEN),

cifra de afaceri şi activele totale, ţinând cont de prevederile Legii nr. 346/2004.

Cea de-a XX-a ediţie a Topului, fiind şi una jubiliară, a avut loc la Palatul Parlamentului, iar într-un cadru festiv, care a reunit „crema” mediului de afaceri românesc, au fost celebrate companiile cu cele mai bune rezultate în anul trecut. Universal Alloy Corporation Europe a obţinut numeroase premii:

 

Locul 1 în clasamentul regional de Performanţă Globală în Afaceri, pe domeniul său de activitate, şi locul II naţional la aceeaşi categorie.

 

Locul 1 în clasamentul regional de Productivitate, pe domeniul său de activitate, şi locul II naţional la aceeaşi categorie.

 

Locul 1 în clasamentul regional în funcţie de Cifra de Afaceri, pe domeniul său de activitate, şi locul III naţional la aceeaşi categorie, pentru întreprinderile înfiinţate în 2009.

 

Locul 1 în clasamentul regional în funcţie de Profitul Brut, pe domeniul său de activitate, şi locul II naţional la aceeaşi categorie, pentru întreprinderile înfiinţate în 2009.

Anul acesta, 127 de afaceri au fost premiate de către Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş.

Reprezentanţii instituţiei au precizat că la întocmirea topului s-a ţinut cont de rezultatele economice şi profitul înregistrat în anul 2011. UAC Europe s-a clasat pe locul I la nivel judeţean pe domeniul său de activitate şi Corina Mulea, PR&Office Manager, a primit premiul pentru responsabilitate socială a întreprinderilor, încă o dovadă că UAC Europe este o companie responsabilă nu numai în sfera afacerilor, ci şi în comunitate.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.