• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 23 Iulie , 2012

,,Tuning Show” la Cavnic

Toţi iubitorii de maşini, motociclete şi fete frumoase, dar şi cei care vor spectacol şi distracţie pe cinste, sunt invitaţi, în 22 iulie, la Cavnic.

 

În parcarea pârtiilor de ski din zona Roata se organizează un ,,Tuning Show”. Va fi o zi plină, iar programul va începe la ora 9 dimineaţă.

Totul a pornit de la ideea îndrăzneaţă a lui Andy Puha, un localnic pasionat de maşini şi motociclete, iar pentru o bună organizare i-au sărit în ajutor Asociaţia Duo „Ianis&Anda – îmblânzitorii de flăcări” şi Club BMW Maramureş.

În ceea ce priveşte programul, Andy Puha ne-a declarat: “vor fi câteva probe de îndemânare pentru maşini, la care se poate înscrie oricine, va fi un concurs de skandenberg dedicat exclusiv căvnicarilor, un mega spectacol de drift, în care se vor implica Alexandru Ciulean şi Liviu Jula (invitaţi speciali la evenimentul de la Cavnic).

De asemenea, va fi şi un spectacol de drift pe două roţi,   care-l va avea ca protagonist pe Adam Lihor. Alături de noi vor fi şi cei din Nord 6 Riders.

Va fi şi un concurs de Expo Tuning şi Moto, la a cărui reuşită îşi vor da concursul fetele de la Nemesiss Models Baia Mare. 

În încheierea spectacolului, îmblânzitorii de flăcări, Ianis şi Anda, vor face un super spectacol de fachirism, după care toată lumea este invitată la un After Party la Club Habana Cavnic”

 

Pentru reuşita acestui eveniment şi-a adus contribuţia o armată de oameni, cărora organizatorul a ţinut să le mulţumească: SC Relady, SC Liafarm, Pizzeria Imbiss Baia Mare, Besta, Dakoline, Săpunul Cheia, Ditavio Serv Prod Com, AF Bărbos Marina Cavnic, Club Habana Cavnic, Zovi Maxim Cavnic, Mitioni Cavnic, Salon Acuarelle Cavnic, Hotel Roata Cavnic, Hotel Super Ski Cavnic, SC Green Fashion Cavnic, SC Sindbad Cavnic, SC. Alex Sandu SRL (firma de transport intern extern persoane şi marfă), Grădina de vară (Pop Vereş), Club Simphony Pub, Alina Micle, Bonte Ligia, Vulcanizare şi echilibrat (vizavi de Profi de la Center Baia Mare), Club Athos Baia Mare, Restaurant şi Piscină Rustic Baia Sprie, Cerneştean Felician; Bijuteria Luxor; SC Aaramis; S.C.Wembley; Pârtia Icoana, Cristi Ceteraş etc.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.