• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 27 Mai , 2013

Trei, Doamne, şi toţi trei!

S-a produs inevitabilul! Cei trei consilieri judeţeni PP-DD au fost anunţaţi printr-o scrisoare trimisă prin Poştă că s-a aprobat excluderea lor din partid.

 
 

După „lovitura de stat” din PP-DD Maramureş şi înlăturarea vechii conduceri de la şefia partidului, bârfele spuneau că al doilea pas va fi înlocuirea lui Cristea & Co din Consiliul Judeţean. Inevitabilul s-a produs.

 

Fostul lider PD-DD Pamfil Cristea spune că: „am primit o înştiinţare scrisă prin poştă de la Vlaşin, că vezi Doamne, s-a aprobat excluderea noastră din partid sau ceva de genul acesta. Vlaşin a luat această decizie prin manipularea şedinţei. Că a manipulat oamenii în şedinţă, am aflat ulterior, în mod mincinos susţinând despre consilierii judeţeni că ar fi luat 5 mii de euro de la PNL şi PSD să le votăm vicepreşedinţii. Şi atunci i-a pus pe oameni să voteze şi cică oamenii ar fi votat chestia asta. Dar asta a fost în februarie. Şi acum ne comunică faptul că s-a votat chestia asta şi că ne exclude din partid. Este vorba de mine, Marius Mărginean de la Cavnic, şi Ioan Costiuc de la Sighet, toţi trei consilieri judeţeni”.

 

Ce urmează? Cei trei spun că vor respecta Statutul potrivit căruia se pot adresa Comisiei de Statut, Etică şi Litigii a PP-DD: „Asta vom face, vom contesta decizia de excludere. Vom urma calea legală şi statutară. Nu ni    s-au adus la cunoştiinţă motivele, nu   s-au făcut publice, nu au fost discutate în faţa noastră, nu am fost chemaţi în faţa niciunui for nici a Biroului Judeţean nici Naţional, nu ni s-a pus nicio întrebare în sensul acesta, deci nu cunoaştem motivele pentru care suntem excluşi. Niciunul. Vlaşin nu vrea să înlăture vechea conducere, ci vechiul preşedinte. De fapt, preşedintele statutar, pentru că el nu este ales, ci e interimar.

Eu nu pot să apreciez cât voi mai fi consilier judeţean. Deocamdată suntem toţi trei consilieri judeţeni. Noi urmăm calea legală şi vom vedea cum se soluţionează problema. Până se epuizează procedura legală ne menţinem poziţia”, a declarat Cristea.

 
 

„Am primit o înştiinţare scrisă prin poştă de la Vlaşin, că vezi Doamne, s-a aprobat excluderea noastră din partid sau ceva de genul acesta. Vlaşin a luat această decizie prin manipularea şedinţei. Că a manipulat oamenii în şedinţă, am aflat ulterior, în mod mincinos susţinând despre consilierii judeţeni că ar fi luat 5 mii de euro de la PNL şi PSD să le votăm vicepreşedinţii.

Şi atunci i-a pus pe oameni să voteze şi cică oamenii ar fi votat chestia asta. Dar asta a fost în februarie. Şi acum ne comunică faptul că s-a votat chestia asta şi că ne exclude din partid. Este vorba de mine, Marius Mărginean de la Cavnic, şi Ioan Costiuc de la Sighet, toţi trei consilieri judeţeni”.

Pamfil Cristea

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.