Curs valutar
Recomandările Gazetei
Evenimente locale, concerte, teatru, expoziții, filme, cărțiNewsletter
Ultimele comentarii
Tradiție și modernism în arta culinară
La Colegiul Tehnic „Transilvania” din Baia Mare, în cadrul săptămânii „Să știi mai multe, să fii mai bun - Școala altfel”, a avut loc activitatea cu tema: „Tradiție și modernism în arta culinară”, o expoziție de meniuri inedite specifice sărbătorilor Pascale, în viziunea elevilor claselor de la învățământul seral.
Activitatea s-a desfășurat sub coordonarea doamnelor profesoare Barbur Maria și Miclăuș Dorina Carmen, iar doamnele profesoare Berinde Lia Georgeta, Carhațiu Anamaria, Dumitrașcu Doina, Mărieș Adora, Pop Daniela, Rața Livia Natalia și Toma Vasilica Ramona împreună cu doamna secretară Moldovan Rodica, au fost colaboratori.
„Știm cu toții că Paştele este cea mai veche şi importantă sărbătoare a creştinătăţii, care a adus omenirii speranţa mântuirii şi a vieţii veşnice, prin sacrificiul lui Iisus Hristos, Învierea fiind singura minune care se arată tuturor, credincioşi şi necredincioşi. Scopul acestei sărbători creştine este amintirea vie a patimii, a morţii şi a Învierii lui Iisus Hristos.” – prof. Dorina Miclăuș.
Sfintele sărbători de Paşte să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Hristos a Înviat!