• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 18 Septembrie , 2015

Teatrul Municipal Baia Mare la Festivalul Castanelor 2015

Teatrul Municipal Baia Mare participă la Festivalul Castanelor 2015 cu trei spectacole, destinate tot atâtor tipuri de public.

 

Astfel, joi, 24 septembrie, de la ora 19, la Sala Studio, va avea loc spectacolul de improvizaţie „ImproSHOT”, un spectacol pe cât de solicitant pentru actori, pe atât de deconectant pentru spectatori.

 

Vineri, 25 septembrie, de la ora 19, în Sala Mare a Teatrului Municipal, iubitorii genului revistă sunt aşteptaţi la spectacolul „De pe net adunate şi-napoi la lume date”. Show-ul Secţiei Revistă Mihai Maximilian aduce pe scenă o mare parte a trupei băimărene, de la actori la cântăreţi, balerini şi orchestră, textele pline de umor ale lui Mihai Nae fiind puse în valoare, sub bagheta regizoarei Livia Tulbure Gună. Sâmbătă, de la ora 11, în sala Teatrului de Păpuşi, cei mici sunt aşteptaţi, alături de părinţi şi bunici, la spectacolul „Făt Frumos cel Mofturos şi un Zmeu întors pe dos” (regia: Mihai Păun), un basm modern, care ne prezintă personaje diferite de cele cu care poveştile clasice ne-au obişnuit, dar foarte amuzante. 

 

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

Teatrul Municipal revine, cu ocazia Festivalului Castanelor, alături de băimărenii de toate vârstele, după vacanţa de vară, într-o stagiune cu multe surprize plăcute pentru iubitorii acestei arte.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.