• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 23 Noiembrie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 23 Octombrie , 2015

Tabăra de engleză 2015

Ca-n fiecare an, UAC Europe şi Asociaţia NEMUS organizează Tabăra gratuită de limba engleză, destinată elevilor de clasele a VII-a şi a VIII-a care doresc să-şi îmbunătăţească cunoştinţele de limba engleză, să participe la cursuri de dezvoltare personală, într-un cadru natural de poveste, la Şuior. Cei care doresc, se pot înscrie în concurs, trimiţând, până în 20 noiembrie, eseuri cu tema: „Modelul meu în viaţă” la sediul UAC Europe sau predându-le doamnei profesoare de limba engleză. Autorii celor mai bune 15 eseuri  vor participa la Tabăra de la Şuior, la cota 1000, care va avea loc în perioada 12-13 decembrie 2015.

 

Sunt unele locuri despre care mulţi dintre noi nici nu ştiu că există. Sunt unele locuri altfel decât altele...

În N-V României, în judeţul Maramureş, îmbrăţişat de culmile Munţilor Gutâi, în mijlocul unui peisaj natural mirific, la numai 18 km de municipiul Baia Mare, uşor accesibil, Com-plexul Hotelier Turist Şuior este un altfel de loc decât altele, oferind oaspeţilor locaţia perfectă pentru relaxare, evadare din cotidian, afaceri, precum şi pentru practicarea sporturilor de vară şi, mai ales, a sporturilor de iarnă. Oaspeţii pot beneficia de toate aceste servicii în cele două locaţii ale complexului ŞUIOR BAZĂ şi ŞUIOR COTA 1000, unite de PÂRTIILE DE SCHI ŞUIOR.

 

OFERTE SPECIALE

Indiferent de anotimpul în care le veţi vizita, aceste locuri au magia şi farmecul lor

special, şi vă veţi găsi astfel în mijlocul naturii pure şi a împrejurimilor de vis.

 

ŞUIOR BAZĂ

Păşind peste pragul porţii maramureşene, simbol al arhitecturii şi artei populare autohtone, veţi lăsa în urmă neliniştea şi stresul cotidian. Iza, Mara şi Igniş, cele trei mini-hoteluri vă destăinuie prin numele lor primele simboluri de suflet ale maramureşenilor, pe care aceştia le iubesc şi le cântă ca pe nişte fiinţe dragi.

 

ŞUIOR COTA 1000

Şi „urcând din vale-n munte” vei descoperi două din elementele ce au definit şi definesc Maramureşul „lemnul şi apa”, vei descoperi un loc care îmbină armonios tradiţia, ospitalitatea şi frumosul, un loc în care natura respiră şi trăieşte odată cu tine.

 

CAZARE

Un loc privilegiat de natură, înconjurat de munţi şi fagi, te ajuta să petreci clipe de neuitat în cele trei cabane turistice Gutâi, Ţibleş şi Pietrosu, denumite aşa după vestiţii munţi ai Maramureşului. Stilul rustic este un mod de a ieşi din artificialul lumii moderne, un stil care te înviorează şi care te inspiră să treci la un nivel mental, dincolo de tărâmul lumescului. Fiecare cabană cuprinde 5 camere cu pat matrimonial şi un living spaţios pentru relaxarea oaspeţilor.

Toate camerele sunt dotate cu: mobilier rustic, minibar, televizor color, televiziune prin satelit, cabină de duş.

Decorul rustic ne aduce natura mai aproape, iar efectul provocat de acesta este unul liniştitor şi reconfortant.

 

FACILITĂŢI

RESTAURANT

 

Construit şi decorat în acelaşi stil rustic, restaurantul cu specific local ŞUIOR COTA 1000 are o capacitate de 100 locuri în interior, 40 locuri pe terasa acoperită şi 60 locuri pe pontonul situat pe lacul construit în inima locaţiei, unde puteţi simţi adierea vântului, bucuria oferită de razele soarelui şi de unde puteţi admira splendoarea stelelor.

Bucătăria este tradiţională, românească, cu diferite specialităţi culinare care sunt servite în vesela de lut ţărănească atât în restaurant, cât şi în aer liber, pe terasă sau ponton. Mămăliga cu brânză în straturi, sărmăluţe cu ciolan afumat, horincă de Maramureş, vin la carafă, barbecue la grătar, pot fi servite cu plăcere în jurul unui foc de tabără.

Originalitatea decorului rustic, mobilierul şi detaliile rurale îmbinate cu bun gust, ospătari îmbrăcaţi în porturi populare, dau armonie şi stil locului, oferind clienţilor mâncăruri şi vin într-o zi călduroasă de vară sau în răcoarea serii, într-un stil tradiţional românesc.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.