• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 23 Octombrie , 2012

„Suntem o echipă puternică, gata să muncim pentru România”

Reporter: Domnule Florin Tătaru, ca deputat, deşi aţi avut un mandat scurt în Colegiul Baia Mare, aţi demonstrat că se poate face politică pentru oamenii care v-au trimis în Parlament. Ce urmează?

Florin Tătaru (deputat USL de Baia Mare): M-am integrat într-o echipă puternică. E vorba de echipa USL. Ne-am apucat cu multă putere să muncim pentru România. Aici mi-am găsit locul pentru a duce la Bucureşti toate durerile şi neîmplinirile oamenilor din colegiul meu. În USL modul de a face politică nu seamănă cu cel propus de PDL şi gaşca lui. Noi muncim pentru naţiunea română şi nu pentru interese meschine.

 

Reporter: Care vă sunt priorităţile?

Florin Tătaru: Pentru mine e vital să fiu reconfirmat de către alegătorii mei. De aceea, în 9 decembrie voi candida pentru un nou mandat de deputat din partea USL în colegiul electoral băimărean. Ca program de bătaie pe termen mediu ne dorim crearea a peste un milion de locuri de muncă, în special pentru tineri. Asta presupune o puternică relansare a economiei. Sunt mari proiecte pentru România pe care le vom demara cu o nouă generaţie de lideri politici, oameni tineri fără legătură cu comunismul. Ţara noastră se află în izolare, drept pentru care va trebui să muncim obţinând capitalul de încredere de care este nevoie şi, nu în ultimul rând, vor trebui pedepsiţi cei vinovaţi de ce a trăit naţiunea în ultimii ani. Sunt proiecte generoase, pe care le vom pune în practică după ce vom câştiga împreună cu naţiunea alegerile din 9 decembrie.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.