• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 13 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 8 Octombrie , 2012

Sfârşitul lui septembrie a adus schimbări în clasamentul PROFI TE PREMIAZĂ

A treia numărătoare a voturilor din campania “PROFI te premiază” vine cu schimbări importante în clasamentul şcolilor participante din toată ţara. Rezultatele sunt afişate la: http://www.profitepremiaza.ro/editia_2012/clasament_intermediar.html.

 

“Lupta pentru supremaţie a intrat în linie dreaptă în septembrie şi cu adevărat interesant pentru concurenţi este ce se petrece la nivelul fiecărui magazin, deoarece acolo se decide cine va câştiga premiile puse în joc”, a declarat Pawel Musial, Director General PROFI Rom Food. “Unele şcoli au strâns puţine puncte în august, dar după primul clasament au început să-şi coordoneze eforturile. Cea mai interesantă schimbare pe care o observăm este că elevii din mai multe oraşe şi-au făcut apariţia în magazinele noastre pentru a-i convinge pe indecişi să voteze în favoarea şcolilor lor.”

 

În clasamentul şcolilor cele mai iubite s-a produs o rocadă. Şcoala “Nicolae Bălcescu”, din Ploieşti a trecut pe primul loc, cu 1.056.630 puncte, în timp ce Şcoala nr. 176, din Bucureşti, cu 1006.512 puncte, şi-a păstrat locul secund, iar fostul lider, Şcoala “Angela Gheorghiu”, din Adjud, a trecut pe poziţia a treia, cu 947.152 de puncte.

Există localităţi unde concurenţa la vârful clasamentului este foarte strânsă. De exemplu, Gimnaziul “Traian” este lider în Târnăveni, cu 331.300 de puncte, dar numai 180 de puncte îl despart de următorul clasat, Gimnaziul “Avram Iancu”. În altele există o foarte mare diferenţa între şcolile de pe primele două poziţii.

 

La Întorsura Buzăului, de exemplu, pe primul loc stă Şcoala generală “Mihail Sadoveanu”, cu 302.540 puncte, în timp ce pe locul doi vine Şcoala Generală “Barcani” cu doar 21.280.

 

Un număr de 10 magazine PROFI din Ploieşti, Bucureşti, Drăgăşani, Adjud, Petrila şi Constanţa au înregistrat deja fiecare câte cel puţin un milion de puncte, susţinătorii şcolilor din vecinătatea lor dovedindu-se cei mai activi participanţi la campanie. Recordul este deţinut de votanţii de la magazinul de pe strada Malu Rosu, din Ploieşti, care au donat deja 2.223.936 puncte.

 

Indiferent, însă, de punctele acumulate până acum, şansele tuturor şcolilor sunt încă intacte deoarece campania se află doar la jumătatea ei şi pot apărea mari surprize până la finalul de pe 15 noiembrie.

 

“PROFI te premiază” se desfăşoară în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi este susţinută de Pepsi, Caroli, Grădina Bunicii, Lowi, Henkel, P&G, Primola, Măgura, Kandia, Kremita, Autentic Rom, 7 Days, Star, Lays, Giusto, Borsec, Băneasa, FrieslandCampina, Banat Bun, Cris-Tim, Colgate, Coseli, Olympic, Perfetti, Doncafe, Agrirom, Elgeka Ferfelis, Scandia Food, Unilver, CIA Aboliv, Aqua Carpatica, Defne Merve, Intel, Vodafone.

Parteneri media: Libertatea, Libertatea pentru Femei, Libertatea de Duminică, Bravo Girl, Avantaje.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.