• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 16 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 7 Septembrie , 2023

Senatorul Sorin Vlașin: „În această sesiune parlamentară, prioritatea mea și a colegilor din PSD va fi luarea de măsuri pentru a asigura un trai mai bun pentru români”

A început o nouă sesiune parlamentară. Senatorul PSD Sorin Vlașin arată că: „în această sesiune prioritatea mea și a colegilor din PSD va fi luarea de măsuri pentru a asigura un trai mai bun pentru români, reducerea inflației, deficitului bugetar și stoparea creșterii prețurilor.
Împreună cu colegii din Comisia Economică a Senatului, vom continua să sprijinim mediul de afaceri românesc și să cunoaș­tem problemele din economie la fața locului, prin vizite în teren.
Iar alături de colegii deputați Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș, și Gheorghe Șimon vom continua să sprijinim proiectele administrațiilor locale din județul nostru, pentru că ne pasă cu adevărat de maramureșeni.
Vă adresez din nou invitația de a-mi transmite propunerile și sugestiile dumneavoastră la adresa de e-mail: cabinetparlamentar.sorinvlasin@yahoo.com
Doamne ajută!”
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.