• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 26 Octombrie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 27 Septembrie , 2024

Senatorul Sorin Vlașin a primit distincția Ordinul „Sfinții Martiri Năsăudeni”

Alături de primarul municipiului Sighetu Marmației, Vasile Moldovan, am avut astăzi bucuria să particip la un eveniment duhovnicesc înălțător, o zi de aleasă sărbătoare pentru comunitatea ucraineană din Sighetu Marmației și pentru întreaga noastră comunitate. A fost sărbătorit Hramul bisericii ortodoxe ucrainene "Înălțarea Sfintei Cruci" pe rit vechi, o biserică emblematică din orașului nostru, care a împlinit 220 de ani de existență, iar Sfânta Liturghie a fost săvârșită de un impresionant sobor de preoți care l-a avut în frunte pe ÎPS Mitropolit Andrei Andreicuț. Tot astăzi a fost sfințit Așezământul Sf Paisie Velicikovski.

 
Cu această ocazie, am avut onoarea să primesc din partea Bisericii Ortodoxe Române, prin bunăvoința și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, distincția Ordinul „Sfinții Martiri Năsăudeni”.
 
Alese mulțumiri ÎnaltPreasfințitului Mitropolit Andrei, parintelui Vicar Nicolae Lauruc, pr. Marius N Lauruc și felicitări tuturor pentru evenimentul de astăzi. Vă asigurăm de tot sprijinul și dragostea noastră frățească.
 
     

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.