• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 16 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 31 Mai , 2024

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș - premiat în cadrul Galei aniversare JURIDICE.ro – 20 de ani

 Președintele Comisiei Juridice din Senatul României, senatorul PNL Cristian Niculescu Țâgârlaș, a fost premiat de Societatea de Științe Juridice în cadrul Galei aniversare JURIDICE.ro – 20 de ani. 

Motivarea premierii este importantă: Pentru susținerea profesiilor juridice la nivel legislativ, pentru efortul de clarificare normativă și de armonizare a intereselor profesioniștilor dreptului, Societatea de Științe Juridice își exprimă aprecierea față de domnul senator Cristian Niculescu Țâgârlaș. 
 

 

“Acest premiu mă onorează, pentru că reprezintă o confirmare a faptului că activitatea mea în cadrul Senatului este și în folosul profesioniștilor din domeniul justiției, un obiectiv pe care mi l-am asumat la începutul mandatului de senator. Mulțumesc  Societății de Științe Juridice pentru acest premiu și îi asigur atât pe profesioniștii din domeniul justiției, cât și pe toți cei care mi-au încredințat mandatul de a-i reprezenta în Senatul României, că întreaga mea activitate legislativă este dedicată asigurării unui cadru legislativ la standarde europene, în materie de justiție“, a declarat senatorul PNL Cristian Niculescu Țâgârlaș.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.