• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 14 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 24 Mai , 2024

Se împlinesc 149 de ani de la fondarea PNL

 Astăzi este o zi specială pentru liberalii români. Se împlinesc 149 de ani de la fondarea PNL, partidul care a fondat statul modern român și a dezvoltat economia națională.

Este un bun prilej să ne arătăm recunoștința fată de toți liberalii care au contribuit la consolidarea țării noastre. Prin modul în care au promovat interesele României, Ion C. Brătianu, C.A. Rosetti, Mihail Kogălniceanu și Ion I.C. Brătianu vor rămâne veșnic modele pentru tineri.
Nu trebuie să uităm niciodată sacrificiul liberalilor care s-au opus totalitarismului. În închisorile comuniste au fost torturați și uciși nenumărați opozanți ai regimului. Printre alți martiri anticomuniști, la Sighetu Marmației au murit Constantin I.C. Brătianu și Gheorghe I. Brătianu, doi demni reprezentanți ai liberalismului românesc.
După Revoluția anticomunistă, liberalii au relansat PNL, care a devenit principala voce pro-UE și pro-NATO de pe scena politică. În ultimii 10 ani, Klaus Iohannis, primul președinte liberal al României, a menținut țara noastră pe calea libertății și a întărit rolul pe care îl avem la nivel internațional.
În continuare, vom promova valorile liberale și vom proteja identitatea națională.
***
Florin Alexe - Deputat PNL
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.