• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 14 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 4 Iunie , 2012

Scrisoare deschisă către domnul candidat Mihai Ivaszuk

Domnule candidat,
 

Am constatat cu stupoare că în această campanie electorală v-aţi întors la metodele de propagandă din urmă cu 10 ani.

Am urmărit, ca într-un film despre colectivizarea forţată, modul în care v-aţi prezentat la un post de televiziune din Sighet şi aţi vorbit despre ce veţi face la Ocna Şugatag dacă, Doamne fereşte, veţi mai fi primar.

Ne-am dat seama, domnule candidat Ivaszuk, că dumneavoastră trăiţi într-un trecut nebulos, când aţi vorbit despre apă şi canalizare din comună, de parcă acum veţi face un glob de aur în mijlocul comunei.

Aţi fost primar 8 ani de zile şi n-aţi reuşit să faceţi aceste lucruri, deşi ele aparţin normalului într-o comună şi nu senzaţionalului.

 

În 8 ani aţi fi avut timp să canalizaţi şi să alimentaţi cu apă dus-întors de câteva ori comuna Ocna Şugatag dar acum sunteţi din nou la cerşit de voturi pe aceeaşi temă.

Credem că dumneavoastră, la mentalitatea care o aveţi cu privire la nevoile cetăţenilor, v-ar trebui vreo 20 de ani să terminaţi cu apa şi canalizarea.

Unde sunt acei prieteni ai dvs de prin ministere, aţi vorbit de tot felul de directori pe care-i aveţi la Bucureşti, vă rog să ne spuneţi numele lor şi în ce ministere activează să-i întrebăm dacă vă sunt prieteni, de ce nu v-au ajutat în cei 8 ani când aţi fost primar şi de ce v-ar ajuta acum?

 

Domnule candidat, lideri ai USL Maramureş v-au rugat să nu mai faceţi astfel de afirmaţii legate de Bucureşti, în primul rând că ele sunt nişte minciuni, deoarece nu cunoaşteţi pe nimeni, şi în al doilea rând sunteţi într-o situaţie delicată referitor la dosarele dvs penale în care sunteţi judecat pentru vânzarea ilegală de terenuri din timpul mandatului cât aţi fost primar.

Este evident că din acest motiv orice demnitar se va feri să-şi asocieze numele sau faptele cu al dvs sau cu solicitările dvs.

Tot în aceeaşi emisiune aţi făcut o referire la faptul că veţi rezolva şcolile din Ocna deoarece îl cunoaşteţi pe actualul ministru al învăţământului, dl. Liviu Pop foarte bine şi, culmea, dvs. i-aţi dat teren în Ocna să ...,,facă un hotel,,(!).

Aşa v-aţi exprimat, greu precum vorbiţi în limba română, evaziv şi neclar căci aşa se spun minciunile.

Domnul Liviu Pop a fost contactat de presa locală şi naţională, căci miniştrii sunt monitorizaţi şi a fost întrebat ce teren a primit de la primarul cercetat penal, a fost întrebat dacă sunteţi prieteni etc.

Ministrul a răspuns franc, că nu vă cunoaşte personal şi că nu a primit niciun teren de la dvs, ba mai mult a descris relaţia proastă pe care Sindicatul din Învăţământ a avut-o cu Primăria când dvs aţi fost primar, cu un exemplu zdrobitor pe care, de ruşinea dvs., nu-l vom publica.

Iată cum datorită disperării dvs recurgeţi la minciuni grave, aproape că aveţi o manifestare psihică a minciunii, ceea ce face mult rău campaniei electorale şi comunei Ocna Şugatag, de care, dacă continuaţi cu aceste invenţii despre demnitarii pe care-i ,,aveţi la mână,, nu se va mai apropia nimeni.

În final domnule canadidat Ivaszuk vrem să vă reamintim că în conformitate cu Legea Administraţiei publice locale, o comună de mărimea Ocnei Şugatag are doar un viceprimar şi nu mai mulţi.

Din acest motiv îi avertizăm prieteneşte pe cei pe care i-aţi minţit că-i faceţi viceprimari că sunt 5 pe un loc.

 

Ţinând cont de aceste precizări vă rugăm domnule candidat Ivaszuk să reveniţi printre lucrurile reale, ieşiţi din lumea minciunii şi a invenţiilor generate de propria neputinţă.

Vă dorim o campanie liniştită şi plină de adevăr.

 
PSD Ocna Şugatag

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.