• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 18 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 21 Mai , 2012

Big Dance 2012

Şcoala cu clasele I-VIII „Al. I. Cuza” Baia Mare – director prof. Grigore Mureşan – s-a înscris în Programul Schools Pledge 2012, care este parte din Big Dance 2012, eveniment de mare impact internaţional, organizat de London`s Legacy Trust UK, în colaborare cu Consiliul Britanic.

 

Programul are două obiective majore : să încurajeze şcolile din Marea Britanie şi din întreaga lume să danseze 20 de minute în plus pe zi pe parcursul săptămânii Big Dance – 7-15 iulie 2012; să încurajeze şcolile din Marea Britanie şi din întreaga lume să ia parte la încercarea de a doborî recordul mondial pentru „Cel mai mare obicei al dansului” (varii locaţii) pe data de 18 mai 2012.

Scopul acestui program este de a susţine şcolile să folosească dansul într-un mod creativ şi de divertisment, în vederea creşterii timpului alocat activităţii fizice ca pregătire pentru Jocurile Olimpice din Londra 2012.

Şcoala cu clasele I-VIII „AL. I. Cuza” a participat la acest program cu 50 de elevi, îndrumaţi de profesorul de educaţie fizică şi sport Istvan Bokor. Dansul, cu o coregrafie unică la nivel mondial, realizată de recunoscutul coregraf internaţional Wayne McGregor, a fost interpretat de elevi în incinta sălii de sport a Clubului Sportiv Municipal Baia Mare vineri, 18 mai 2012, la ora 13, dată şi oră convenite pentru toate şcolile înscrise.Pe lângă faptul că s-au încurajat parteneriatele între şcolile din Marea Britanie şi alte ţări, s-au urmărit prin acest program şi activităţile sale în încercarea de a doborî recordul mondial la numărul de participanţi şi numărul de locaţii. Programul a fost monitorizat în vederea întocmirii documentaţiei necesare pentru participarea şcolii noastre la doborârea recordului mondial. Monitorizarea a fost realizată de alte două cadre didactice din şcoală şi a constat în înregistrarea nominală şi numerică a elevilor participanţi, în fotografierea şi înregistrarea video a dansului.

Prof. Monika Bandi – Consilier educativ

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.