• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 18 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 9 Aprilie , 2012

O săptămână ALTFEL pentru băimăreni şi ieudeni

Săptămâna „Şcoala, altfel” se apropie de sfârşit. A fost o săptămână cu activităţi variate: excursii, vizite la muzee, spectacole, concursuri, într-un cuvânt, tot ceea ce poate aduce zâmbetul şi veselia pe feţele elevilor, tot ceea ce le oferă noi cunoştinţe, altfel decât stând cuminţi în bănci, urmărind „neprietenoasa” tablă din sălile de clasă.

 

În săptămâna dinaintea Sfintelor Sărbători Pascale, joi, 5 aprilie, în cadrul proiectului de parteneriat „Copil ca tine sunt şi eu”, clasa a III-a E de la Şcoala „Vasile Alecsandri” din Baia Mare (învăţător Zaplac Marcela), clasa a III-a de la Şcoala din Ieud (învăţător Paşca Măricuţa) şi un grup de copii de la Asociaţia Esperando (prof. Filipaş Daniel) au organizat o întâlnire în cardul căreia ieudenii au donat obiecte de îmbrăcăminte, jucării şi dulciuri copiilor cu care au colaborat în acest an şcolar. Ca răspuns la gestul colegilor lor, băimărenii le-au oferit diferite lucrări realizate în cadrul orelor de abilităţi, al cercului de origami, lucrări care pot fi folosite ca ornament pentru masa pascală.

 

Seria activităţilor din săptămâna „Şcoala altfel” se va încheia vineri, 6 aprilie, la Şcolile din Ieud şi Baia Mare, cu o expoziţie de artă: „Lumina Învierii 2012”, realizată în cadrul proiectului Comenius „Ethno treasure hunt”.

Coordonatorii activităţii sunt prof. Daniela Buda, prof. Octavian Pop şi înv. Marcela Zaplac - la Şcoala cu Clasele I-VIII „Vasile Alecsandri” Baia Mare şi prof. Măricuţa Paşca - la Şcoala din Ieud.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.