• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 17 Septembrie , 2012

Să nu ne vindem pe doi lei

Conducerea judeţeană a Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) a organizat zilele trecute o conferinţă de presă în care a lansat maramureşenilor provocarea de a cumpăra acţiuni la Oltchim SA: „la nivelul organizaţiei judeţene şi a celor locale, am deschis liste pentru înscrierea tuturor persoanelor care doresc să achiziţioneze acţiuni de la Oltchim SA. Facem asta pentru a ne implica să nu o cumpere străinii pe doi lei. Mai bine o cumpărăm noi românii, cu aproximativ 10 euro acţiunea. Aşa că, am zis că fiecare maramureşean care doreşte, noi îl înscriem pe o listă. Este vorba de o listă în care îi trecem pe cei care intenţionează să achiziţioneze acţiuni de la Oltchim SA, pentru a ne face o idee cam câţi doritori ar fi la nivel de judeţ.

Cine doreşte, ne poate căuta la sediul PP-DD din Baia Mare, la adresa Bd. Republicii 62, zilnic între orelele 10 – 14, de luni până vineri. Aici se fac înscrieri pentru această listă, ulterior se va stabili modalitatea de plată, că mai mult ca sigur tranzacţia se va face prin intermediul unei bănci. Deocamdată doar s-a deschis lista, pentru a şti cine doreşte să achiziţioneze aceste acţiuni. Până în prezent s-au înscris peste 100 de persoane”, a spus Pamfil Cristea, preşedintele PP-DD Maramureş.

 

În cadrul aceleiaşi conferinţe, a fost prezentat inginerul Tiberiu Fay, specialist în domeniul termoizolaţiilor locuinţelor, care s-a înscris de curând în PP-DD şi care este pregătit să dea sfaturi de specialitate celor interesaţi.

 

„Am ţinut să vorbim şi despre prof. univ. dr. ing. Volcovinschi Gheorghe, care are peste 100 de brevete şi invenţii în domeniul tehnologiei mineralelor şi a resurselor regenerabile. Este simpatizant al PP-DD, dar nu pentru asta am discutat despre el. Ci pentru că am dorit să atragem atenţia mediului ştiinţific, de cercetare şi autorităţilor publice locale şi judeţene despre faptul că există oameni cu soluţii pentru diverse probleme. De exemplu, la nivel de gospodărie individuală, omul acesta a conceput tehnologie şi instalaţii pentru a transforma toate deşeurile rezultate în gospodărie în îngrăşământ sau alte materiale”, a adăugat preşedintele PP-DD Maramureş.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.