• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 18 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 11 Decembrie , 2006

Revelion european!

Cei care nu s-au grabit sa-si faca planuri pentru Revelion mai au sansa sa-si rezerve un loc la o petrecere de exceptie! Cantina restaurant Ghitta organizeaza o masa festiva pe masura prestigiului Societatii Tipgex Ghitta. Tipgex Ghitta SRL e una dintre putinele firme din Maramures care nu are motive sa tremure la gandul schimbarilor economice de dupa integrarea Romaniei in UE. Vasile Ghita a inteles ca intr-o afacere solida nimic nu se desfiinteaza, ci totul se construieste. Asa ca, timp de 16 ani a construit si extins o afacere care indeplineste astazi toate standardele impuse de UE. Mai mult, Ghita a creat un circuit in care primeaza „gustul calitatii”: asigura cresterea animalelor, abatorizarea, procesarea, transportul si desfacerea. Nu demult, Ghitta a transformat o cladire veche intr-o cantina restaurant cu o capacitate de 300 de locuri. Iar „materia prima” pentru restaurant e asigurata aproape in intregime din „productia proprie”. Asta deoarece Ghita nu se ocupa doar de abatorizarea carnii, ci si de culturi vegetale. Restaurantul situat pe Aleea Mocirei numarul 1 si-a castigat in scurt timp clienti fideli. Si nu doar datorita preturilor avantajoase si preparatelor gustoase, ci si pentru ca restaurantul organizeaza diferite mese festive, nunti, botezuri etc. In aceasta perioada, cantina-restaurant Ghitta se pregateste sa organizeze si primul Revelion. Seful unitatii, Radu Bala, spune ca sunt asteptate in jur de 150 de persoane si ca, deocamdata, „mai exista cateva locuri disponibile. Invitatii vor fi din toate categoriile sociale. Ba chiar avem o rezervare pentru 30 de persoane intr-un separeu”. Desi nu e inca „batut in cuie”, meniul pentru noaptea in care devenim cetateni europeni va fi unul special. Bala spune ca „meniul va cuprinde gustari reci, doua gustari calde, friptura cu garnitura, sarmalute, fructe, saleuri, alune si o gama bogata de bauturi, din care nu vor lipsi apa minerala, sucul, taria si bineinteles sampania”. Insa, in pretul stabilit de 160 RON/persoana, clientii nu vor primi doar bucate gustoase, ci si multa distractie. Seful unitatii sustine ca, la evenimentele de acest gen atmosfera e cea mai importanta. Asa ca, s-au gasit deja cateva „ingrediente” care sa-i scoata din amorteala pe „proaspetii europeni”. Bala a declarat ca „vor fi organizate concursuri, tombole si alte manifestari de acest gen. Dar vor fi si foarte multe surprize. Vrem ca lumea sa se simta bine, si tocmai de aceea ne-am gandit la organizarea unui concurs de dans, a unui karaoke, toate cu premii. Nu pot sa va dau prea multe detalii, deoarece vrem sa le oferim invitatilor cateva surprize”. Nici decoratiunile nu vor fi uitate. Asa ca, la intrarea in restaurant va fi amplasat un brad de Craciun, iar interiorul cladirii va fi decorat cu beculete, ghirlande etc. Nu vor lipsi nici artificiile de la miezul noptii si nici muzica. Asa ca, Bala spune ca restaurantul Ghitta vrea sa transforme petrecerea de Revelion in traditie: „vrem sa organizam in fiecare an o astfel de petrecere si speram ca oaspetii vor fi multumiti”. Cei care doresc sa-si petreaca noaptea dintre ani la restaurantul Ghitta mai pot face rezervari la numerele de telefon 0262.274.758 sau 0743.103.874. Ioana LUCACEL ioana@gazetademaramures.ro

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.