• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 14 August , 2012

Regii străzii 2

Din pasiune pentru baschet, s-a născut, anul trecut, un eveniment care încet, dar sigur, devine tradiţie: „Streetball Regii străzii II”, organizat de Sport Club Călin. Astfel, în perioada 18-19 August, pe terenurile Colegiului Naţional „Gheorghe Şincai” va avea loc un mega eveniment, care îşi propune să reunească atât sportivi amatori, cât şi profesionişti. Toţi iubitorii baschetului se pot înscrie pe www.facebook.com/sportclubcalin la concursurile competiţiei: concurs 3 la 3, concurs de 3 puncte, concurs de Slamdunk, Concurs de aruncări libere, concursuri de aruncări de la mijlocul terenului. De asemenea, oricine va fi prezent la eveniment va primi un număr, prin tragere la sorţi, va fi stabilit numărul care are dreptul la o aruncare de la mijlocul terenulului, iar dacă mingea intră în coş, persoana respectivă va câştiga un zbor cu parapanta de pe Igniş. Practic, vor exista doi câştigători ai unui astfel de premiu, unul stabilit în 18 August, celălalt în 19 August.

 

Concursurile se vor desfăşura pe mai multe categorii, sub 14 ani, sub 18 ani şi plus 18 ani. Înscrierile sunt gratuite la toate categoriile, cu excepţia categoriei „băieţi plus 18 ani”, unde înscrierea va fi de 50 de lei pe echipă şi premiul cel mare de 800 de lei. Câştigătorii celorlalte categorii vor fi recompensaţi cu multe premii oferite de sponsori. Sponsorul principal al evenimentului este Consiliul Judeţean Maramureş.

Tot în aceeaşi perioadă şi aceeaşi locaţie va avea loc Cupa baschetului băimărean, competiţie la care vor participa de această dată echipe profesioniste invitate. Acest eveniment este sprijinit de Primăria şi Consiliul Local Baia Mare.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.