• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 9 Aprilie , 2013

Radu Stroe, o variantă pentru PNL Maramureş?

PNL Maramureş are o problemă pe care trebuie să o rezolve. Cândva, o organizaţie puternică, liberalii nu mai sunt ceea ce au fost. Nici la nivel de Baia Mare, nici în Consiliul Judeţean. Problemele şi frământările din filială, excluderea lui Cătălin Cherecheş, dizolvarea organizaţiei Baia Mare nu a adus pacea galbenă cu săgeată albastră. Dezamăgirea liberală se vede în modul în care se mişcă şi parlamentarii PNL de Maramureş. Adică nu prea se mişcă. În Consiliul Local, Teodor Ardelean este cel care dă, „scrie şi interpretează”. Tedi nu are nevoie de dirijor, ar fi şi greu de „dirijat”. Laura Ghinea se mişcă elegant pe zona culturală, şi cam atât.

 

În CJ numai de bine. Parlamentarii sunt floarea cea vestită a liberalilor. Dacă aceştia ar trage cu ochiul la colegii lor pesedişti, ar vedea cum trebuie să se mişte un ales al judeţului. Acum, la spartul târgului, cu voci timide, au ieşit şi ei la bătălia pentru Maramureş.

Insuficient, inconsistent, incredibil de anost. Din păcate, echipa parlamentarilor maramureşeni este divizată de orgolii, mai ales dinspre liberali. Un important om de afaceri, politician versat, din categoria celor care discută cu premieri ai Europei, a văzut şi simţit că Maramureşul nu are o susţinere în structurile de putere ale statului. Din această perspectivă, războiul nordului este cam pierdut.Din aceste motive, şi din altele, pe surse a venit informaţia că puterea liberală de la Bucureşti va opera o schimbare.

 

Se spune că Radu Stroe va fi numit ca interimar la conducerea filialei, sau va participa la alegerile care se vor organiza nu peste mult timp. Varianta Stroe este viabilă, dacă ţinem cont de faptul că el a fost parlamentar de Maramureş. Nu ştim cum au primit liberalii această ştire venită pe surse. Probabil prost. Dar sunt şi unii care agreează varianta, din motive de prietenie.

Pe de altă parte, se pare că şi primarul Cătălin Cherecheş ar agrea o astfel de rezolvare, deoarece aşa va avea şi judeţul, în sfârşit, un fel de reprezentare în cadrul guvernului.

Comentariile celorlalți

lolita pe 02.05.2013 la 18:06
USL SE VA DESTRĂMA DUPĂ PAȘTI

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.