• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 9 Aprilie , 2012

Provident Financial România mizează pe extinderea operaţiunilor în Maramureş prin intermediul sucursalei din Baia Mare

Compania de credite de consum Provident Financial România a anunţat în Baia Mare, în cadrul unei conferinţe de presă, planurile de extindere a operaţiunilor în zona de nord-vest a ţării.

 

În februarie 2012, Provident a deschis prima sucursală în judeţul Maramureş, la Baia Mare, ca parte a unor investiţii de peste 30 de milioane de euro, programate de companie în acest an pentru extinderea operaţiunilor la nivel naţional. O echipă de 30 de agenţi şi angajaţi Provident le oferă deja băimărenilor consultanţă şi servicii financiare simple şi personalizate.

 

Provident Financial România este o instituţie financiară nebancară, parte a grupului britanic International Personal Finance (IPF), care are peste 2,4 milioane de clienţi în cinci ţări din Europa, precum şi în Mexic. Provident este singura instituţie financiară din România care oferă serviciul opţional de gestionare la domiciliu a creditului, prin intermediul căruia clienţii pot primi banii în 48 de ore chiar la ei acasă, unde un agent îi va vizita apoi pentru încasarea ratelor. Intrată pe piaţa din România în 2006, Provident are acum peste 700 de angajaţi şi colaborează cu circa 3.500 de agenţi independenţi în 57 de oraşe din ţară. Peste 475.000 de români au apelat la produsele şi serviciile Provident în ultimii ani.

„Extinderea operaţiunilor în Baia Mare reprezintă unul dintre cei mai importanţi paşi în atingerea obiectivului nostru de a ajunge la acoperire naţională şi ne aşteptăm ca sucursala de aici să devină motorul principal al creşterii operaţiunilor noastre în Maramureş. Avem deja aproape 300 de clienţi în Baia Mare şi ne aşteptăm ca numărul lor să depăşească 1.500 până la sfârşitul anului”, a declarat Russell Johnsen, directorul general al companiei.

Provident a anunţat că îşi doreşte să se implice în dezvoltarea comunităţilor băimărene şi prin intermediul programelor sale de responsabilitate socială, în care a investit până acum peste 500.000 de euro. Provident sprijină primul program non-profit de educaţie financiară din România destinat publicului larg, şi anume Bugetul Familiei. Programul este derulat de APC România, sub patronajul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

 

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi: Vlad Şandru, Manager Comunicare

 

Pentru cele mai recente ştiri despre Provident Financial România, vă rugăm să vizitaţi http://www.providentfinancial.ro/pages/comunicate_de_presa

 

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.providentfinancial.ro.

 
 

Despre Provident Financial România

 

Provident Financial România este o instituţie financiară nebancară, înregistrată în Registrul General al Băncii Naţionale a României şi membră a Asociaţiei Societăţilor Financiare din România (ALB).

 

În 2009, Provident s-a clasat pe locul al doilea în topul companiilor mari din România cu cele mai ridicate niveluri de implicare şi mulţumire ale angajaţilor, potrivit unui studiu realizat de Hewitt Associates, un consultant independent în resurse umane.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.