• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 25 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 21 August , 2024

Program de furnizare a apei potabile în localitățile Vișeu de Sus și Vișeu de Mijloc

 Nivelul scăzut de precipitații înregistrat în ultima perioadă cumulat cu seceta prelungită cu care ne confruntăm, fac ca debitul de apă disponibil pentru preluare și tratare să fie unul extrem de scăzut.

În astfel de perioade caniculare, consumurile cresc în special din cauza unui tip de consum caracteristic zonelor periurbane, și anume a folosirii improprii a apei în diferite scopuri, altele decât cele prevăzute în contract.

Prin urmare, societatea Vital S.A. - Agenția Vișeu de Sus anunță că începând de astăzi, 20 august 2024,  în intervalul orar 22.00 – 05.00 va fi presiune redusă / lipsă apa potabilă în Vișeu de Mijloc și Vișeu de Sus.

Programul de furnizare al apei potabile, către utilizatorii din zona amintită mai sus, se va menține până la reglementarea situației. 

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, societatea Vital S.A. recomandă utilizatorilor afectați să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada anunțată.

Măsurile de mai sus fac parte din “Programul de restricții în alimentarea cu apă potabilă “, întocmit de către SC. VITAL S.A. împreună cu reprezentanții Sistemului de Gopsodărire a Apelor Maramureș.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, dispeceratul S.C. VITAL S.A. vă stă la dispoziție la numerele de telefon. 0262/215150, 1, 2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

Mulțumim pentru înțelegere și vă sfătuim să folosiți apa cu responsabilitate, evitând risipa, pentru a asigura o distribuție echitabilă și continuă!

Folosirea rațională a apei este o responsabilitate comună atât a furnizorului, cât și a utilizatorilor !

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.