• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 8 Martie , 2012

Un lider trebuie să aibă întâi de toate viziune, curaj şi caracter. Eniko Dancoş, directorul general ADISS SA, are toate cele trei atribute. A primit distincţia de “femeia manager a anului” şi conduce o societate care se află în topul companiilor de succes ADISS SA. 

 
ADISS SA înseamnă forţă, viziune, profesionalism. Iar profilul directorului Eniko Dancoş se înscrie, de asemenea, perfect în aceste tipare. Extrem de serioasă, profesionistă, curajoasă, dedicată muncii şi echipei, Dancoş a primit titlul de femeia manager a anului anii trecuţi şi şi-a adjudecat numeroase trofee de businesss.
Compania pe care o conduce este, de aproape două decenii, sinonim cu calitatea. ADISS a reuşit să devină lider naţional în sectorul său de activitate, dar şi un partener responsabil pentru protecţia mediului înconjurător, în care apa joacă un rol esenţial. Începând cu luna martie 2010, Cristian Raţ a preluat funcţia de Preşedinte al Consiliului de Supraveghere în urma trecerii în nefiinţă a domnului Cornel Raţ. Iar rezultatele muncii managerului Dancoş şi echipei ADISS s-au văzut şi în cifre şi în evenimente speciale, cum a fost inaugurarea complexului ADISS, care a avut loc anul trecut. Altfel spus, un manager de excepţie pentru o companie de excepţie.
 
La această dată, ADISS S.A. este o firma integrată complet în domeniul epurării apei, dezvoltând propriile tehnologii pentru epurarea apei uzate municipale şi industriale, fiind prima firmă privată din România cu specializare în proiectare, tehnologie, producţie tratare şi epurare ape.
 
Evoluţia unui succes      
· În anul 1990 se înfiinţează firma Concept cu activitate principală proiectare
· În anul 1993 are loc transformarea firmei Concept în ADISS S.A. cu activitate principal proiectarea şi furnizarea de echipamente.
· Din anul 1994 este reprezentantul lui HANS HUBER SE (Germania) în România .
· Anul 1995, ADISS a început producţia de echipamente pentru tratarea şi epurarea apelor, activitatea firmei fiind completată cu oferirea de soluţii tehnologice complexe pentru tratarea şi epurarea apei.
· În anul 1996 a conceput şi produs prima staţie de epurare compactă de tip ADIPUR, astfel ADISS devine prima şi până azi singura companie românească, care produce în România staţii de epurare după tehnologie proprie.
· În anul 2005 ADISS a început producţia de autocurăţătoare şi vidanje sub licenţa austriacă Holzmann.
· În anul 2007 ADISS începe asamblarea de maşini de transport deşeuri, devenind reprezentant ROS ROCA (Spania) în România .
- In 2009, ADISS introduce sistemul de management în format dualist, fiind a 27-a firmă şi prima în domeniul producţiei de staţii de epurare din România cu un astfel de sistem de management.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.