• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 23 Iulie , 2012

Primarul Cătălin Cherecheş solicită societăţii Vital explicaţii privind tarifele percepute la serviciile furnizate

În cadrul celei mai recente şedinţe a Consiliului Local al municipiului Baia Mare, primarul Cătălin Cherecheş a solicitat directorului general adjunct al societăţii Vital, Mircea Mecea, o serie de rapoarte prin care băimărenii să fie informaţi despre tarifele practicate pentru serviciile furnizate.

Consiliul de Administraţie al Vital are termen până la şedinţa din luna august a consilierilor pentru a veni în faţa primarului cu rapoarte referitor la strategia de tarifare, dar şi despre investiţiile prezente şi cele viitoare pe care societatea le derulează în oraşul nostru.

Primarul a atins şi un punct considerat sensibil, care a adus nemulţumirea majorităţii cetăţenilor, respectiv tariful perceput pentru colectarea apelor pluviale. Edilul băimărean a lăsat de înţeles că o altă problemă a societăţii este în prezent şi comunicarea, atât în relaţia cu autoritatea locală, cât şi cu cetăţenii.

 

„Primarul, consilierii locali, dar mai ales cetăţenii au dreptul şi trebuie să fie informaţi referitor la strategia societăţii în ceea ce priveşte tarifele pe care le practică, dar şi posibilitatea ca unele costuri să fie reduse. Cetăţenii şi agenţii economici, dar şi autoritatea locală, trebuie să fie informaţi asupra motivelor care stau la baza facturilor încărcate. Mă aştept, ca măcar o dată pe an, să fim informaţi, mai ales băimărenii, despre situaţia investiţiilor actuale şi viitoare, dar şi referitor la tariful perceput pentru serviciul de preluare a apelor pluviale, care încarcă facturile băimărenilor. Am solicitat Consiliului de Administraţie al societăţii să întocmească un raport cu privire la aceste probleme, până la următoarea şedinţă a Consiliului Local” - Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.