• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 14 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 26 Iunie , 2012

Premierea câştigătorilor concursului de creaţie „Alege Şcoala!” în Episcopia Maramureşului și Sătmarului - faza pe protopopiat -

Sâmbătă, 9 iunie 2012, a avut loc, la Catedrala Episcopală din Baia Mare, premierea câştigătorilor concursului de creaţie „Alege Şcoala!” (faza pe protopopiat), din Protopopiatele Baia Mare, Chioar, Sighet şi Vişeu.

 

Părintele Florin Stan (inspectorul pentru catehizarea parohială) a vorbit despre obiectivul proiectului şi activităţile sale, precum şi despre Concursul de creaţie „Alege Şcoala!”. Preasfinţitul Iustin Sigheteanul, arhiereul-vicar al episcopiei, a felicitat câştigătorii, le-a înmânat premiile şi le-a adresat câteva cuvinte: „Ne bucurăm că Biserica noastră reuşeşte să intre prin intermediul acestui program şi într-o altfel de comunicare cu copiii şi tinerii. Este adevărat că în Biserică se fac numeroase activităţi cu tinerii. Dar spre deosebire de acelea, ţinta acestui program este precisă: cultivarea interesului şi a dragostei pentru şcoală a copiilor aflaţi în dificultate, precum şi integrarea acestora în marea familie a Bisericii. În acest fel sunt evidenţiaţi, apreciaţi şi răsplătiţi copiii înscrişi în program, dar şi cei care s-au preocupat de catehizarea acestora: preoţii şi profesorii de religie...”.

 
Celor 36 de câştigători, Preasfinţitul Iustin le-a oferit câte o diplomă, o TABLETĂ (premiul I), un aparat de fotografiat BENQ (premiul II) şi un MP4 PLAYER (premiul III). În nume personal le-a oferit câte o iconiţă cu Maica Domnului-ocrotitoarea oraşului Baia Mare, iar la final, binecuvântarea pentru a obţine rezultate frumoase şi la fazele superioare ale Concursului de creaţie „Alege Şcoala!”

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.