• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 21 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 14 Septembrie , 2012

Portarul Iuliu Mihail Roşiianu, fundaşul Dacian Dunca şi atacantul Ioan Opriş, convocaţi la Academia HAGI

În numai un an şi un pic de la înfiinţarea în această formulă, ACS SALINA Ocna Şugatag a reuşit câteva performanţe demne de invidiat.

A devenit campioană judeţeană, atât la Juniorii D, cât şi la Juniorii D, a jucat la Faza Finală pe ţară la Juniorii D, dă mai mulţi jucatori la Naţionala României, a câştigat mai multe turnee naţionale şi internaţionale, a adus cinste judeţului Maramureş.

Acum, ca o recunoaştere a muncii de calitate desfăşurate, la Academia HAGI vor face apelul, încă de luni, 10 septembrie, nu mai puţin de trei jucători.

Aceştia sunt atacantul Ioan Opriş, component al echipei Salina A, campioana en–titre la Juniorii C din ediţia trecută, el marcând peste 50 de goluri în campionat şi încă pe atâtea la turneele la care echipa a participat. De altfel, Ioan Opriş a şi fost premiat la „Valorile Maramureşului” în decembrie 2011.

El va fi însoţit în acest demers cât se poate de onorant pentru fotbalul juvenil din judeţul nostru de portarul Iuliu Mihail Roşiianu şi de fundaşul Dacian Dunca. Ambii sunt componenţi ai echipei Salina B, în fapt campioana de la Juniorii D, echipa fiind acum înscrisă în Campionatul Juniori C, chiar dacă ei sunt mai mici cu unul sau chiar cu doi ani de zile.

La acest nou stagiu de pregătire de la Academia HAGI - care va dura o săptămână întreagă - aceşti copii vor fi însoţiţi de patronul Stavar Burlibaşa şi de antrenorul Emil Kemenes.

Mai multe despre premiile individuale obţinute de aceşti copii sau despre activitatea şi prestaţia lor în meciuri oficiale sau amicale găsiţi vizitând pagina clubului FC Salina Ocna Şugatag.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.