• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 16 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 20 Noiembrie , 2023

Polul suveranist condus de AUR s-a întărit cu noi membri. Republicanii au devenit partid parlamentar

Partidul Republican din România a devenit parlamentar prin venirea în partid a doi parlamentari, Daniel Florea și Ică Calotă. Vor urma și alte mișcări în partidul condus de Marian Cucșa.

 

Dar mișcări importante în politica românească sunt cele propuse de Partidul AUR.

Formațiunea condusă de George Simion va prezenta, zilele acestea, Polul Suveranist.

 

George Simion a confirmat că din alianța suveranistă vor face parte patru formațiuni politice: Alianța Național Țărănistă condusă de Radu Ghidău, Partidul Republican condus de Marian Cucșa, Forța Identității Naționale -PSL - Ilan Laufer și Alianța Renașterea Națională - Peter Costea.

 

„Ținta noastră este de a reuși la ultimele alegeri, cele parlamentare și prezidențiale, din noiembrie-decembrie 2024, o majoritate a voturilor românilor. În acest sens, chemăm alături de noi în Polul Suveranist AUR toate formațiunile, asociațiile, personalitățile care se împotrivesc Blocului așa-zis Democratic PSD-PNL”, a spus George Simion. Printre numele promovate de viitorul pol suveranist se află Marian Cucșa, Radu Ghidău, Peter Costea, dar și fostul ministru al turismului pe vremea când era în PSD - Ilan Laufer și omul de afaceri Mohammad Murad.

 

La intrarea Partidului Forței Identității Naționale condus de Ilan Laufer, liderii partidului Republica le-au urat noilor colegi un „Bun Venit”.

 

Alianța AUR s-a consolidat. Încă un partid suveran a venit alături de noi.

 

Îi urăm bun venit lui Ilan Laufer alături de polul suveranist pe care îl creăm împreună cu George Simion și colegii din Alianța Național Țărănistă.

 

De astăzi, alături de Partidul Republican și Alianța Național Țărănistă, din Alianța AUR va face parte și Partidul Forței Identității Naționale, dar și mai multe personalități din spațiul public românesc.

Dorim ca toți patrioții să se alăture valului suveranist, pentru a construi o Românie demnă, puternică și măreață! Unirea face puterea!”, a spus Marian Cucșa.

Și organizațiile județene ale Partidului Republican au salutat întărirea Polului Suveranist.

 

„Devenim o forță pe scena politică românească. Polul Suveranist se pregătește pentru alegerile de anul viitor. Trebuie să câștigăm simpatia românilor și să ne impunem în alegerile locale și parlamentare. Dar și la prezidențiale. Avem oameni pregătiți să răspundă nevoilor românilor.

În Maramureș suntem pregătiți să ne războim în alegeri cu cei de la  putere. Maramureșenii ne-au transmis că sunt sătui de promisiunile celor care conduc prost țara. Ne-am mobilizat și facem eforturi organizatorice pentru ca maramureșenii să ajungă cât mai ușor la noi. De câteva zile, Vasile Todoca a fost ales secretar executiv al filialei maramureșene a Partidului Republican. De asemenea, avem la  conducerea Organizației de femei pe doamna Ligia Micle. Unirea face puterea”, a spus Liviu Bechiș, președintele filialei maramureșene a Partidului Republican.

 

Liderul maramureșean le transmite maramureșenilor să vină spre Republicani pentru a intra într-o alianță puternică, în Polul Suveranist condus de AUR.

 

Maramureșenii sunt așteptați în organizația de tineret, organizația de femei și cea de seniori, platforme ale filialei Partidului Republican.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.