• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 16 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 10 August , 2023

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!

 Numele beneficiarului: UAT Orașul Cavnic

Apel de proiecte gestionat de UEFISCDI, finanțat prin PNRR, titlu apel: ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”, prin PNRR Pilonul VI. Politici pentru noua generație Componenta C15: Educație Reforma 4. Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior Investiția 13. Echiparea laboratoarelor informatice din școlile de educație și formare profesională (EFP) și Investiția 14. Echiparea atelierelor de practică din unitățile de învățământ profesional și tehnic și Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ precum și Reforma 6.
Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare.
Numele proiectului de investiție: „DOTARE-EFICIENTIZARE-MODERNIZARE-NORMALIZARE PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNTUL DIN CAVNIC (D.E.M.N. PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNTUL DIN CAVNIC) ”
Contract de finanțare: 712DOT / 2023
Cod proiect: F-PNRR-Dotari-2023-4782
Durata proiectului: 16 luni
Data de începere: 04.08.2023
Data finalizării: 31.12.2024
Obiectivele generale urmărite: Obiectivul general al proiectului este asigurarea unei infrastructuri și a resurselor tehnologice necesare pentru Colegiului Economic „Pintea Viteazul” din Cavnic, permițând accesul elevilor la tehnologie prin laboratoare informatice și echipamente dedicate, precum si a dotărilor necesare pentru îndeplinirea standardelor de calitate în sălile de clasă și în laboratoarele/atelierele școlare (inclusiv dotări și echipamente educaționale specializate pentru elevii defavorizați și elevii cu cerințe educaționale speciale).
Obiectivele specifice urmărite: 1. Creșterea accesului la infrastructură și resurse moderne în unitățile școlare din Cavnic penru a asigura o educație de calitate elevilor din mediile defavorizate (localitatea Cavnic fiind zonă defavorizată), prin dotarea cu echipamente și tehnologie modernă a 1 laborator de informatică și a 26 săli de clasă (Obiectivul Reformei 5 – Investiția 9).
2. Creșterea calității și siguranței în mediul școlar prin dotarea a 27 de săli de clasă cu mobilier școlar, dotarea unui laborator de științe cu mobilier specific, materiale didactice și echipamente IT, dotarea cu mobilier și echipamente specifice a unui cabine de logopedie, dotarea unei săli de sport cu echipamente și materiale didactice, dotarea cu echipamente TIC și mobilier a sălii didactice “Artă și literatură” (Obiectivul Reformei 6 – Investiția 11).
Valoare totală proiect: 1.649.513,77 lei
Valoare nerambursabilă finanțată din PNRR: 1.649.513,77 lei
Date de contact:
Persoană de contact: Petruț Vladimir
Telefon: 0262 295 046
 
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 
„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE” https://mfe.gov.ro/pnrr/ https://www.facebook.com/PNRROficial/
 
Email: cavnic@ymail.com

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.