• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 14 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 14 August , 2024

PNL Maramureș continuă să muncească pentru maramureșeni în aceeași echipă unită

 PNL Maramureș continuă să muncească pentru maramureșeni în aceeași echipă unită, puternică și dedicată comunităților locale.

Am reafirmat aceste lucruri și în cadrul întâlnirii cu președintele PNL, Nicolae Ciucă, și cu prim-vicepreședintele Dan Motreanu, care au participat la ședința Comitetului Director Județean al PNL Maramureș. Prezența lor și mesajele de sprijin pe care ni le-au transmis confirmă susținerea pe care o are echipa PNL Maramureș la nivel central pentru a continua proiectele bune pentru județul nostru.
În cadrul ședințelor Biroului Politic Județean și al Comitetului Director Județean, unde au participat toți președinții de organizații, primarii și viceprimarii, dar și alți lideri liberali din teritoriu. am stabilit direcțiile strategice pentru viitorul organizației județene și pentru alegerile prezidențiale și parlamentare de la finalul anului.
Avem 32 de primari în urma alegerilor locale din 9 iunie, cel mai mare număr de primari liberali pe care PNL l-a avut vreodată în Maramureș, și împreună cu toți aleșii noștri locali suntem determinați să dezvoltăm toate proiectele dedicate dezvoltării județului și bunăstării maramureșenilor.
 
Cristian Niculescu Țâgârlaș - Senator PNL

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.