• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 30 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 29 Iulie , 2024

PNL Maramureș a stabilit echipa de negociere pentru constituirea majorităților în Consiliul Județean și în Consiliile Locale

În cadrul ședinței Biroului Politic Județean al organizației PNL Maramureș din 22 iulie 2024, s-au analizat rezultatele obținute de organizație la alegerile locale din 9 iunie 2024 și s-au luat primele decizii politice pentru perioada următoare.

 

La alegerile locale din 9 iunie, PNL Maramureș a câștigat 9 primării în plus, 32 de primari liberali, conducând acum comunități importante din Maramureș. Rezultatul politic obținut de organizația PNL Maramureș, de peste 30% din voturi, reconfirmă faptul că maramureșenii au încredere în reprezentanții locali ai partidului și în proiectele echipei liberale.

 

La nivel național, organizația PNL Maramureș se află în primul pluton al organizațiilor liberale, rezultatele obținute de organizația maramureșeană la alegerile locale fiind peste scorul partidului la nivel național.

 

Mulțumim maramureșenilor pentru încrederea cu care ne onorează și îi asigurăm că reprezentanții PNL în administrația locală vor rămâne dedicați dezvoltării comunităților locale.

 

În plan organizatoric, în cadrul ședinței Biroului Politic Județean, s-au înregistrat două demisii de onoare, ale președinților organizațiilor Baia Mare și Sighetu Marmației, Călin Ioan Bota și respectiv Daniela Onița Ivașcu. Cei doi vor rămâne în continuare membri ai echipei liberale care se va implica în consolidarea celor două organizații liberale municipale. Președinte interimar la organizația PNL Baia Mare a fost desemnat Doru Alexandru Lazăr, iar la Sighetu Marmației urmează să fie luată o decizie în cel mai scurt timp.

 

De asemenea, Gabriel Bogdan Ștețco a fost ales vicepreședinte pentru comunicare și purtător de cuvânt al organizației PNL Maramureș.

 

În vederea construirii unor majorități solide, implicate în dezvoltarea comunităților maramureșene, în cadrul Biroului Politic Județean s-a stabilit componența comisiei care va purta negocieri cu toate formațiunile politice care au reprezentanți în Consiliul Județean și în Consiliile Locale. Președintele organizației PNL Maramureș, prim-vicepreședinții partidului și patru primari liberali vor face parte din echipa care a fost mandatată să negocieze în beneficiul maramureșenilor și al dezvoltării județului.

 

PNL Maramureș rămâne dedicat misiunii asumate, aceea de a aduce dezvoltare pentru comunitățile locale și bunăstare pentru maramureșeni.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.