• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Duminică , 4 Martie , 2012

Piaţa Izvoarele, eterna poveste…

Povestea Pieţei Izvoarele din Baia Mare a mai consumat un episod, din registrul tragi-comic. Zilele trecute, la parterul Primăriei, comisia constituită la nivel de Consiliul Local pentru negocierile cu acţionarul majoritar de la Piaţa Aliment SA Izvoarele a intrat în fibrilaţii. Pe culoarele instituţiei circula o vorbă cum că celebrul Constantin Mureşan, până atunci acţionar majoritar cu peste 80 la sută din acţiuni, nu mai este majoritar. Drept urmare, negocierile au fost întrerupte, Mureşan afirmând sus şi tare că el este majoritar, nu Florin Adiel, aşa cum mersese vestea. Lucrurile au rămas în aşteptare, comisia cerând clarificări. Se vorbea pe la colţuri că vor fi reluate discuţiile de această dată cu Adiel.

Dar lucrurile nu au rămas aşa că, în toată povestea Pieţii Izvoarele, şi acum au fost afirmaţii care nu s-au confirmat. La un moment dat a apărut un document emis de către Registrul Comerţului în care este trecut istoricul celor care au fost administratorii şi acţionarii celei mai mari pieţe a oraşului. De la momentul iniţial până în ianuarie 2012. La prima vedere, Constantin Mureşan a fost revocat, iar Adiel era acţionar majoritar. În secunda doi, de la declanşarea acestei dispute, Mureşan s-a adresat Registrului Comerţului care a emis un act în care Mureşan este acţionarul majoritar. De fapt, din 1992, de când piaţa este în sistem privat s-au perindat la conducerea societăţii cu statut de majoritar când Adiel, când Mureşan. O poveste fără sfârşit din care cei care pierd sunt băimărenii, în ultimă instanţă.
Primarul Cătălin Cherecheş a spus că în acest moment piaţa Izvoarele nu mai este o prioritate. Primăria vrea să investească sume consistente în cele trei pieţe de cartier care se află în portofoliul Primăriei: Oborului, Vasile Alecsandri şi pe Bilaşco.
Primarul băimărean afirmă că cei care sunt majoritari doresc să investească în modernizarea pieţii Izvoarele. Să vedem!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.