• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Duminică , 11 Martie , 2012

Primarul de Moisei, Toader Şteţcu, a devenit sinonim cu performanţa în administraţie. Nu puţine sunt comunităţile maramureşene care şi-ar dori un ales ca şi Şteţcu. Comuna pe care o conduce se poate lăuda cu o lungă listă de realizări şi proiecte importante şi deţine toate condiţiile de care se bucură locuitorii unui oraş modern. 

 
Omenie, implicare, perseverenţă, curaj. Toader Şteţcu, primarul comunei Moisei, a devenit sinonim pentru administraţie profesionistă, cu renume în întreaga ţară.
Comuna pe care o conduce îndeplineşte condiţiile unui oraş modern şi european, iar proiectele Moiseiului pot face invidioasă orice primărie din ţară. Anul trecut a fost unul extrem de prolific pentru moiseieni: „Deşi s-a făcut atâta caz de criza economică, a fost criză într-adevăr, dar datorită activităţii pe care am   desfăşurat-o şi a colaborării bune între Primărie, Consiliul Local şi antrenarea cetăţenilor din comuna Moisei, am putut să realizăm obiective serioase”. Una dintre cele mai mari provocări a fost finalizarea primăriei în timp record: o clădire modernă, demnă de o comună modernă: „Cea mai mare provocare aş numi-o finalizarea sediului Primăriei într-un timp record. Când ne-am apucat anul trecut, am zis că în 2 – 3- 4 ani o să reuşim s-o finalizăm, s-o finisăm şi să ne mutăm în noul sediu. Nici eu n-am crezut că vom termina atât de repede. Dar aşa a dat Dumnezeu şi am putut să ne descurcăm. Am renunţat la alte probleme, de exemplu asfaltarea uliţelor. Deşi oamenii aşteaptă cu sufletul la gură să le asfaltăm uliţele, am zis că terminăm sediul Primăriei. Mai mult, realizarea e cu atât mai importantă, cu cât reuşim ca la final de an să nu rămânem datori pentru realizarea construcţiei. Deci, putem spune că a fost o provocare. Asta în paralel cu celelalte provocări de care am avut parte în acest an”.
Primarul a demonstrat de-a lungul timpului că ştie şi poate să se bată pentru moiseieni şi interesele lor. Un exemplu în acest sens îl constituie stabilirea hotarului dintre Moisei şi Borşa, unde primarul a folosit toate pârghiile legale şi, în final, a avut câştig de cauză.
Primarul comunei Moisei este un exemplu şi în privinţa colaborării atât pe plan intern, cât şi la nivel naţional. Modul în care a ştiut să conlucreze cu viceprimarul, consilierii şi diferite instituţii publice poate fi o veritabilă lecţie colaborare cu scopul dezvoltării comunei.
Mai mult, Toader Şteţcu a avut curajul unor iniţiative de mare amploare, cum ar fi Aquapark - ul care se va realiza din fondurile Ministerului Dezvoltării.

Însă lista realizărilor moiseiene este extrem de lungă şi include de la drumuri, la infrastructură, proiecte culturale, reabilitarea şcolilor şi instituţiilor publice. 

Comentariile celorlalți

canada pe 14.03.2012 la 01:55
comment a FO adaugat cu succes .........

nu tre sa verificati continutul,sunt sfat !
felicitari ca aveti ceva nou si mai frumos si sper ca nici odata,nici odata sa num apara NUUUUUUUUU !

ma cheama MegaGabi888 iar acum am luat cu asalt si youtuburile cu sperante de mai bine,cum cred IO ca ce e bine !

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.