• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 21 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 2 Iulie , 2013

Paula Ungureanu, oficial la HCM Baia Mare

Săptămâna trecută a fost prezentată presei băimărene Paula Ungureanu, portarul naţionalei de handbal, fostă componentă a echipe Oltchim Râmnicu Vâlcea. Handbalista a venit în Baia Mare la HCM pentru un an de zile, cu posibilitatea de a prelungi contractul cu încă doi ani.

 
 
 

În biroul primarului de Baia Mare, Cătălin Cherecheş, Paula a venit pentru a fi prezentată, însoţită de managerul ei, un cetăţean maghiar, un impresar care are în „portofoliu” mai multe handbaliste de loc tot din România şi din alte ţări.

Paula Ungureanu a vorbit foarte puţin. A spus că este mulţumită de contract, de condiţii şi doreşte să facă performanţă şi în Baia Mare.

Tot în aceste zile urmează să fie prezentată şi Ada Nechita, fostă componentă a Oltchim.

Cătălin Cherecheş a fost însoţit de preşedintele HCM, Nicolae Bud, Acesta s-a declarat încântat că Paula a semnat pentru Baia Mare. Bud a precizat că aceste succese ale echipei HCM din ultima perioadă sunt legate de implicarea CL Baia Mare în sprijinirea echipei, dar mai ales de sprijinul lui Cherecheş pentru echipă.

 

Bud a mai spus că sprijinul financiar acordat de CL Baia Mare este esenţial pentru viitorul campionat, dar şi pentru parcursul echipei în cupele europene, dar că se fac eforturi pentru a aduce sponsori importanţi la echipă, mai ales acum că echipa are mai multe vedete de top, nume care pot atrage şi sponsori.

Primarul Cherecheş a spus că este bucuros de venirea Paulei, a menţionat că sportivei i s-au oferit toate condiţiile pentru a veni cu familia şi că aşteaptă ca performanţa internaţională să revină în handbalul băimărean. Pe de altă parte, a spus primarul, nu trebuie uitate obiectivele din campionatul intern, respectiv titlul de campion.

Singura dezamăgire a primarului a venit din partea Direcţiei Judeţene de Sport, cea care a primit o finanţare de 6 miliarde de lei din partea CL pentru lucrări ample la Sala de Sport. Nu s-a făcut nimic, iar în acest moment nu mai este timp pentru a se amenaja suprafaţa de joc în aşa fel încât să fie compatibilă cu cerinţele internaţionale. Banii au fost retraşi, prin hotărâre de CL, se vor aloca anul viitor, dacă Direcţia va face ce trebuie.

 

Pentru ediţia din acest an al cupelor europene, probabil se va recurge la închirierea unei suprafeţe de joc. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.