• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 1 August , 2012

Pasiunea pentru motoare, turată la maxim

Concursuri, maşini, cascadorii, adrenalină, fete frumoase şi un eveniment de marcă: prima ediţie a Tuning Show, organizat la Cavnic.

 

Se spune că oamenii şi lucrurile sunt cu adevărat extraordinare doar atunci când acţionează cu pasiune. “Tuning Show”, organizat duminica trecută la Cavnic, a pornit, cu certitudine, din pasiunea pentru motoare a lui Andi Puha şi partenerilor săi şi a demonstrat că “axioma” e perfect valabilă, dovedindu-se un eveniment extraordinar.

 

Startul evenimentului s-a dat la ora 9, în zona pârtiei Roata. Deşi iniţial vremea părea mohorâtă, atmosfera s-a încins odată cu apariţia coloanei oficiale de 17 maşini de la Club BMW Maramureş, partener al evenimentului, însoţite de motocicliştii de la NORD 6 Riders, escortaţi de maşinile de la A-CAR Satu Mare. Sunetul motoarelor şi apariţia coloanei a fost numai “aperitivul” pentru ceea ce a urmat. În jurul orei 11 s-a dat startul competiţiei de skandenberg, unde căvnicarii, “cu braţe de fier”, şi-au măsurat puterile, arbitraţi de profesioniştii Olimpiu Făt şi Ştefan Tămaş, care au asigurat corectitudinea şi profesionalismul competiţiei prin renumele şi experienţa lor. Pe locul I s-a clasat Simon Imre, locul II, Daniel Pop, iar locul III a fost ocupat de Violin Cânţa. La orele amiezii s-a dat startul probei de îndemânare, unde au participat maşini “nervoase”, ca Nissan Skyline, Subaru Impreza, Golf 3 şi un trabant tunat, care a lăsat spectatorii, în jur de 500 de persoane, cu gura căscată. Pe locul I s-a clasat Andrei Onişa. Pe locul II s-a clasat Alexandru Ciulean, care este şi un “driftar” foarte bun, iar pe locul III, Peter şi celebrul trabant tunat. Unii   s-au înscris doar pentru distracţie şi deliciul publicului, cum este cazul lui Flaviu Bozga.

 

La ora 14 a început adevăratul spectacol de drift pe care îl aştepta toata lumea, cu invitaţii speciali: Adam Lihor şi motocicleta sa Yamaha şi Alexandru Ciulean cu Skylenul, Liviu Jula, împreună cu Ionuţ Mezei, cu câte un BMW, reprezentanţii clubului BMW. În tot acest timp au fost parcate maşinile pentru secţiunea expo tuning, “garnisită” cu fetele de la Agenţia Nemessis Models Baia Mare. În jurul orei 17, toţi spectatorii au avut parte de un show de fachirism cu Ianis şi Anda, de altfel parteneri ai evenimentului prin Asociaţia Duo Ianis & Anda.

La ora 18 a avut loc festivitatea de premiere pentru skandenberg, proba de îndemânare şi expo tuning, unde juriul a fost format din reprezentanţii Club BMW, deoarece organizatorul Andi Puha s-a numărat printre participanţi. În urma deliberării, s-a stabilit clasamentul: locul 1, Robert Taloş, cu un Opel Tigra, locul 2, Andi Puha, cu Golf 4, şi locul 3, Mihai Danci, cu o Toyota Celica. La final, toată lumea a fost de acord că evenimentul a fost unul extrem de reuşit şi că merită să devină tradiţie.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.