• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 16 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 20 Octombrie , 2023

Filiala Maramureș a partidului Republican este condusă de Liviu Bechiș

 

Partidul Republican, filiala Maramureș este condus de Liviu Bechiș, politician cu state vechi în lupta cu sistemul ticăloșit. A ales Partidul Republican deoarece aici se regăsește și poate continua acest război cu incompetența politică și economică. Actuala putere nu  face decât  ce  au făcut și cei de dinainte. Își văd de interesele de grup și nu țin cont de interesele comunităților.

”Suntem într-o situație complicată, economic, social, administrativ. Vedem cum cei de la putere își bat joc de interesele românilor. Vom pierde banii de la PNRR pentru că aleșii cu beneficii speciale nu pot fi lipsiți de privilegiile pe care le-au primit și le vor primi în continuare. Este un sistem ticăloșit ce nu ține cont de interesele românilor. De aceea, trebuie ca Partidul  Republican – Alianța AUR să  câștige puterea pentru a opri toate aceste ticăloșii. Și în nord sunt aceleași probleme ca în toată România. De exemplu, minerii care au trudit în subteran se pregătesc și proteste deoarece noile prevederi legislative vor micșora veniturile lor, pensiile lor. Foștii lideri din mineritul nordului merg la București și vor face totul ca puterea să nu se atingă de pensiile ortacilor.

În acest context, ne pregătim pentru alegerile de anul viitor cu candidați puternici și români adevărați. Doamne ajută!”, a spus Liviu Bechiș, președintele Partidului Republican Maramureș.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.