• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 9 Aprilie , 2012

Rezultatele Adunării Generale a PP-DD

În 31 martie a avut loc şedinţa Adunării Generale a Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) Maramureş, unde au fost prezenţi 300 de delegaţi. Şedinţa a fost statutară. Observator din partea Biroului Naţional a fost Alin Demle, preşedinte PP-DD Sălaj. În funcţie de rezultate a fost selectată o echipă care va conduce destinele PP-DD pe următorii 4 ani.

 

Pamfil Cristea, ca preşedinte interimar, a prezentat un raport de activitate de la înfiinţarea partidului (19 septembrie 2011) până la 31 martie 2012. Printre realizările acestuia pot fi amintite: 60 de organizaţii în judeţ, 7500 de membri, 16 organizaţii în curs de construcţie şi o echipă consolidată şi puternică la nivel judeţean, dar şi în teritoriu.

Din cei 300 de delegaţi la Adunarea Generală au votat pentru ca Pamfil Cristea să fie preşedinte 297 de persoane. Aşa că acum Cristea nu mai este interimar, ci preşedintele PP-DD Maramureş. Cine au fost cei trei care nu l-au ales?

„Votul a fost secret. Este normal să fie şi voturi împotrivă, pentru că e democraţie. La fel au fost aleşi şi membrii Biroului Permanent Judeţean. Iar în urma votului, Biroul Permanent Judeţean şi-a intrat în atribuţii, luni, 2 aprilie, fiind prima şedinţă de Birou unde s-a decis responsabilitatea membrilor pe organizaţii”, ne-a spus preşedintele partidului.

 

Din biroul executiv al organizaţiei judeţene fac parte Pamfil Cristea - preşedinte, Dorel Mureşan - primvicepreşedinte, Toader Dunca - secretar executiv, 12 vicepreşedinţi şi 17 membri. În fruntea organizaţiei de femei se află Dana Dunca, iar la tineret, Adrian Fărcaş.

 

Despre speculaţiile că persoane importante din alte partide intenţionează să candideze din partea PP-DD, Cristea a declarat: „povestea că vine la noi Călin Matei, vicepreşedintele CJ, a fost o făcătură. Poveşti absolut aiurea pentru că vorbim de persoane care nici măcar nu sunt membri ai PP-DD. Aceeaşi chestiune s-a spus şi despre Luca Ştefănoiu, senatorul Sorin Bota etc”.

 

Tot o noutate este şi că Marius Mărginean, fostul viceprimar din Cavnic, este noul purtător de cuvânt al PP-DD Maramureş. S-a mai spus şi că Mărginean va fi pe listă pentru Consiliul Judeţean din partea PP-DD.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.