• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 14 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 26 Iunie , 2012

Participare încununată de succes pentru SC VITAL SA la EXPO APA 2012

EXPO APA 2012 şi Forumul Românesc al Apei, cele mai importante evenimente anuale în domeniul producerii şi furnizării apei potabile, a canalizării şi epurării apelor uzate, au avut loc în perioada 11-13 iunie 2012, la Palatul Parlamentului din Bucureşti. 

Expoziţia şi manifestările aflate la cea de-a 14-a ediţie s-au adresat tuturor specialiştilor în domeniul apei, începând cu operatorii de alimentare cu apă şi canalizare, administratorii resurselor de apă şi, nu în ultimul rând, publicului larg interesat de îmbunătăţirea performanţelor tehnice şi manageriale ale sectorului.

În fiecare an comisiile de specialitate din cadrul ARA oferă premii de excelenţă pentru operatorii care s-au remarcat pe fiecare domeniu al comisiilor: calitate mediu, juridic, economic, relaţiile operatorilor cu clienţii şi mass-media, IT, resurse umane etc. Pentru eforturile depuse în promovarea imaginii, societatea noastră a primit anul acesta Diploma de excelenţă a fost acordată de preşedintele comisiei pentru relaţiile operatorilor cu utilizatorii şi mass-media lui Marius Mudura. La etapa finală de jurizare, societatea noastră s-a aflat în competiţie cu alţi doi operatori puternici din ţara: SC Aquatim SA Timişoara şi SC Aquaserv SA Târgu Mureş. “Premiul a fost acordat pentru perseverenţa cu care a fost promovată imaginea operatorului SC VITAL SA având în vedere schimbarea logo-ului societăţii, dar şi lansarea Manualului de identitate vizuală”, a punctat la acordarea distincţiei preşedintele Marius Mudura. “Este mai mult decât un premiu pentru imagine. Este un premiu care recunoaşte într-adevăr munca şi paşii făcuţi pentru consolidarea imaginii societăţii. Într-o lume mereu în mişcare, în care am devenit şi noi operatori regionali, trebuie să ne prezentăm impecabil în faţa clienţilor şi partenerilor, iar acest lucru porneşte chiar de la imaginea noastră. Vom investi în continuare în acest capitol, iar acest premiu nu poate decât să ne ambiţioneze pentru a deveni şi mai buni”, a declarat directorul general SC VITAL SA Geza Gasparik.

Operatorii din ţară prezenţi, precum şi firmele participante, şi-au prezentat în cadrul evenimentelor produsele, tehnologiile şi proiectele dezvoltate. Ministrul Mediului şi Pădurilor, Rovana Plumb, precum şi preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC), Doru Ciocan, au acceptat invitaţia de a sta faţa în faţa cu operatorii şi a discuta problemele cu care se confruntă. Mircea Mecea, director general adjunct SC VITAL SA, a prezentat programul “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Maramureş, România”, cu date concrete despre investiţiile care se vor face în cadrul proiectului finanţat prin POS Mediu în 10 localităţi din judeţ, printre care şi Baia Mare. În cele trei zile de lucrări s-a discutat despre stadiul proiectelor finanţate prin POS Mediu şi paşii ce urmează a fi implementaţi în cadrul acestora, dar şi despre pregătirea viitoarelor aplicaţii de finanţare pentru perioada de programare 2014-2020. Tehnologiile noi de epurare a apelor uzate a fost un domeniu pe care s-a axat conferinţa tehnico - ştiinţifică, iar constructorii au prezentat date despre experienţa acumulată în timpul proiectelor.

 

La cele peste 100 de standuri amenajate au fost prezenţi operatori de servicii de alimentare cu apă şi canalizare, furnizori de echipamente şi tehnologii, cercetători, proiectanţi şi consultanţi, cadre didactice universitare, autorităţi publice centrale şi locale, instituţii financiare internaţionale. Aceştia au avut posibilitatea de a interacţiona, de a afla fiecare date şi noutăţi despre ceilalţi participanţi.

Asociaţia Româna a Apei este reţeaua naţională a profesioniştilor din domeniul apei, realizând o colaborare continuă între cercetare şi practică şi acoperind toate faţetele ciclului apei.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.