• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 26 Octombrie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 27 Septembrie , 2024

Pariul lui George Simion: Construcția de case de la zero pentru sinistrații din Galați

George Simion, președintele AUR, a anunțat că începe construcția caselor pentru sinistrații din comuna Pechea, județul Galați. Liderul AUR a spus că realizarea acestor case până pe data de 13 octombrie reprezintă pariul său.

„Începem construcția caselor aici în comuna Pechea din Galați. Deja avem trasat tot. (...) E pariul pe care îl pun cu voi, dragi prieteni, și cu cei care tot spun că nu se poate, nu se poate. Credeți că de pe 27 septembrie până pe 13 octombrie ridicăm primele case.

Colegii mei sunt mobilizați. Avem tot ce ne trebuie. Vă așteptăm și pe voi sâmbătă și duminică dacă sunteți de bună credință și vreți să dați o mână de ajutor. Am săpat primele trei fundații, primele trei temelii. Avem fier beton, avem plasă, avem BCA și vrem, dacă primim teren, pentru că acest teren pe care îl vedeți aici ne-a costat 30.000 euro, dacă primarul face ceea ce spune vrem să ajungem la 30, 40, 50 de case.

 

Putem doar împreună! Poate România sau nu poate? Hai românilor! Eu știu că putem reconstrui țara”, a spus George Simion.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.