• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 23 Octombrie , 2012

Oferta pentru pensionari a BRD, imbatabilă

Astfel, pensionarii care aleg până la sfârşitul lunii noiembrie să-şi încaseze pensia în cont deschis la BRD pot câştiga unul dintre zecile de premii oferite de bancă în cadrul promoţiei Senior: 19 premii a câte 500 lei şi 45 de pachete de vacanţă.

 

În promoţie sunt incluse carduri de debit, precum şi două produse de economisire – Depozitul 1000 şi contul de economii Atucont. De asemenea, clienţii beneficiază de dobânzi speciale la creditele de nevoi personale şi descoperitul autorizat de cont.

Facilităţile aferente cardului includ gratuitatea retragerilor de numerar de la orice bancomat sau POS BRD şi reducerea cu 50% a comisionului anual de administrare a cardului. Depozitul 1000 le este oferit clienţilor seniori la o dobândă preferenţială, mai mare cu 0,5% pentru depozitele în lei şi cu 0,25% pentru sumele depuse în euro. De asemenea, contul de economii Atucont beneficiază de un bonus de 0,25% faţă de dobânda standard.

 

Clientela de seniori poate avea acces la creditele pentru nevoi personale Expresso cu o reducere la dobândă de 5%, indiferent de suma împrumutată şi de perioada finanţării, precum şi la un descoperit autorizat de cont la o dobândă preferenţială.

Cu această ocazie a avut loc şi un moment special. BRD a premiat un client din categoria Super-Senior, în vârstă de peste 100 de ani, domnul Simion Ţurlaş, client al Agenţiei Dragomireşti din oraşul cu acelaşi nume, căruia i s-a oferit un premiu în valoare de 1.500 de lei. „Dorim în acest fel să ne recompensăm clienţii venerabili, să le mulţumim că ne-au ales şi să îi asigurăm că îi vom servi şi în continuare la cele mai înalte standarde”, a declarat Petrică Vanţ, Directorul executiv al Grupului Baia Mare al BRD. Grupul Baia Mare al BRD cuprinde unităţile băncii amplasate în judeţele Maramureş, Satu Mare şi Sălaj, având la dispoziţia clienţilor peste 57 de unităţi în această zonă.

 

Momentul special al prezentării a fost venirea domnului Simion Ţurlaş la sediul băncii pentru a fi premiat. Directorul băncii băimărene a povestit că în momentul în care l-au căutat telefonic pe seniorul băncii, sora acestuia le-a răspuns la telefon. „I-am explicat ce dorim să facem şi am rugat-o să ni-l dea la telefon dacă se poate. Doamna ne-a răspuns că nu se poate, deoarece domnul Ţudric era plecat în grădină pentru a o lucra”, a spus Vanţ.Super-seniorul băncii a fost întâmpinat de angajaţii de la sediul Grup BRD Baia Mare, iar directorul de retail, Ecaterina Strempel a adus un tort tras în fondant şi pe care au fost aşezate două din fotografiile seniorului, din perioada războiului.Simion Ţurlaş s-a dovedit a fi un interlocutor mai mult decât agreabil şi a închinat un pahar de şampanie pentru toţi cei care l-au felicitat, dar şi pentru pensionarii băncii băimărene.

 

La sediul Grup Baia Mare al BRD a fost prezentată oferta ”BRD Senior”, dar şi promoţia dedicată pensionarilor care au decis să-şi încaseze pensia într-un cont BRD.

 

„Dorim în acest fel să ne recompensăm clienţii venerabili, să le mulţumim că ne-au ales şi să îi asigurăm că îi vom servi şi în continure la cele mai înalte standarde” - Petrică Vanţ, Directorul executiv al Grupului Baia Mare al BRD.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.